Так сирники ви ще не готували: їхній смак змінить незвичайний продукт
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Серед усіх рецептів цей найкращий
Неймовірні пишні, золотаві сирники – це один із найкращих варіантів до ситного сімейного сніданку. Це також традиційна страва до улюбленої Масляної.
Ми разом із Shuba вирішили сьогодні поекспериментувати та приготувати незвичайні сирники – з маком. Ваші близькі точно будуть у захваті від такої унікальної страви. Навряд чи вони раніше куштували таку неймовірну смакоту, а тому з’їдять усе до останнього шматочка буквально за хвилини.
Як приготувати сирники з маком
Інгредієнти на 2 порції:
- сир кисломолочний – 180 г;
- яйце куряче, велике – 1 шт.;
- борошно — 1.5 ст. л.;
- манка – 1.5 ст. л.;
- мак – 1.5 ст. л.;
- цукор — 2 ч. л.;
- олія – 1 ст. л.;
- сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці змішуємо кисломолочний сир з яйцем, манкою, маком, борошном та цукром. Солимо на свій смак і ретельно все перемішуємо до однорідного стану.
- З одержаної маси формуємо сирники довільної форми.
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії та викладаємо сирники. Смажимо їх на невеликому вогні під кришкою з обох боків до золотистого кольору.
Подаємо готові сирники зі згущеним молоком або домашньою сметаною та прикрашаємо полуницею. Смачного.