Зима продовжується? Чим українців "порадує" погода 14 березня

Читать на русском
Автор
Якою буде погода в Україні у четвер Новина оновлена 13 березня 2024, 15:15
Якою буде погода в Україні у четвер. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Синоптик дала прогноз погоди на 14 березня

Цього року перший місяць весни продовжує підносити зимові сюрпризи у вигляді дощу зі снігом та невисокої температури. У четвер, 14 березня, у більшості областей очікується якщо не щільна волога хмарність, то дощ із мокрим снігом.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко. За її словами, сильного прориву високої температури повітря не видно, але й якогось аномального похолодання теж.

"Тому якщо синоптики прорахуються і визирне сонечко (так може бути завтра острівцями на заході, півночі й десь у центрі), можна їх лаяти впевнено і спокійно", — йдеться в повідомленні.

Діденко додала, що у східних областях та Приазов’ї можливий сильний південно-східний вітер. На решті території помірний чи навіть слабкий.

Температура повітря 14 березня протягом дня становитиме +3+8 градусів, на Закарпатті та півдні Криму +9+14 градусів.

У столиці України у четвер не варто чекати істотних опадів. Невеликий дощ, місцями з мокрим снігом можливі лише вночі.

Синоптик також додала, що до вихідних настане потепління. Однак піти гуляти чи кудись поїхати краще у суботу, бо в неділю може бути дощ.

Нагадаємо, раніше відомий синоптик, кандидат географічних наук Ігор Кібальчич розповів "Телеграфу", якою буде погода в Україні в середині березня.