Вії будуть, як у феї: як їх подовжити за допомогою косметики

Читати російською
Автор

Для цього не потрібно купувати дорогу туш

Зазвичай, роблячи макіяж, ми намагаємося зробити акцент на очах. Вії в цьому відіграють найважливішу роль. Однак не завжди вони мають гарний вигляд. Виявляється, все через неправильно підібрану щіточку для туші.

У довжині вій важливу роль відіграє також техніка нанесення туші. Про це розповідаємо разом з візажистом Нілом Скібеллі.

Як подовжити вії тушшю

Секрет полягає у використанні не однієї щіточки, а кількох при нанесенні туші на вії. За допомогою такої техніки ви надасте віям додаткового об’єму та довжини, а погляду — виразності.

"Ми звикли використовувати єдиний універсальний метод, але я думаю, що краще використовувати різні типи щіточок, поєднуючи засоби для вій у спосіб, який видовжує та глибоко насичує пігментом", – поділився Скібеллі.

Наприклад, якщо для повсякденного макіяжу ви використовуєте туш для об’єму, то навіть після нанесення кількох її шарів, вії не будуть довгими. Тому краще використовувати дві туші: для об’єму та для подовження, щоб отримати гарний ефект.

Як наносити

Спочатку візажист радить нанести туш, яка подовжує — вона має легку формулу. Другим шаром треба обрати туш, яка надає об’єм або розділює вії. Це може бути вигнута щіточка — вона не залишає грудочок.

Для більш ефектного результату, можна зачекати, поки туш підсохне і нанести ще один. Так ви отримаєте максимально красивий результат.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити стійкий макіяж. Ми поділилися, якими продуктами краще користуватися.