Вії будуть, як у феї: як їх подовжити за допомогою косметики

Читать на русском
Автор
Як намалювати довгі вії
Як намалювати довгі вії. Фото Freepik

Для цього не потрібно купувати дорогу туш

Зазвичай, роблячи макіяж, ми намагаємося зробити акцент на очах. Вії в цьому відіграють найважливішу роль. Однак не завжди вони мають гарний вигляд. Виявляється, все через неправильно підібрану щіточку для туші.

У довжині вій важливу роль відіграє також техніка нанесення туші. Про це розповідаємо разом з візажистом Нілом Скібеллі.

Як подовжити вії тушшю

Секрет полягає у використанні не однієї щіточки, а кількох при нанесенні туші на вії. За допомогою такої техніки ви надасте віям додаткового об’єму та довжини, а погляду — виразності.

"Ми звикли використовувати єдиний універсальний метод, але я думаю, що краще використовувати різні типи щіточок, поєднуючи засоби для вій у спосіб, який видовжує та глибоко насичує пігментом", – поділився Скібеллі.

Наприклад, якщо для повсякденного макіяжу ви використовуєте туш для об’єму, то навіть після нанесення кількох її шарів, вії не будуть довгими. Тому краще використовувати дві туші: для об’єму та для подовження, щоб отримати гарний ефект.

Як наносити

Спочатку візажист радить нанести туш, яка подовжує — вона має легку формулу. Другим шаром треба обрати туш, яка надає об’єм або розділює вії. Це може бути вигнута щіточка — вона не залишає грудочок.

Для більш ефектного результату, можна зачекати, поки туш підсохне і нанести ще один. Так ви отримаєте максимально красивий результат.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити стійкий макіяж. Ми поділилися, якими продуктами краще користуватися.