Викликають здивування: 7 найневдаліших образів зірок на "Оскарі-2024"

Читать на русском
Автор
Найдивніші образи зірок на "Оскарі-2024" Новина оновлена 11 березня 2024, 19:45
Найдивніші образи зірок на "Оскарі-2024". Фото Getty Images

Такі вбрання виглядали дивно

Відгриміла 96 церемонія нагородження кінопремії "Оскар-2024". Кожна зірка хотіла вразити своїм чином публіку. Однак комусь це вийшло, а комусь ні.

На заході були не лише розкішні образи, а й не надто вдалі луки. "Телеграф" зібрав добірку тих, хто викликав неоднозначні реакції.

Аріана Гранде

Відома співачка обрала для престижної кінопремії ніжно-рожеву сукню. Все б нічого, якби її не доповнювала дуже велика та пишна накидка. Вона виглядала як ковдра на стрункій та мініатюрній виконавиці.

Аріана Гранде одягла сукню-ковдру

Крістіана Делль’Анна

Схоже, знаменитість вирішила не витрачати багато часу та зусиль на збори. Вона одягла коротку сукню бордового відтінку із чорною сіткою на грудях. Під сукню Христина одягла чорні колготки та босоніжки із білими шнурками. Втім, такий лук виглядав не надто доречно на "Оскарі".

Крістіана Делль’Анна вибрала дуже просту сукню

Сай Суман

Актриса обрала для "Оскара" рожевий топ із високими плечима та поєднанням різних кольорів у вигляді мозаїки на грудях. Також вона одягла рожеву спідницю. Все це незграбно виглядало на Суман.

Сай Суман мала дивовижний образ

Алія Роза

Голлівудська знаменитість, схоже, використала принцип: "Все найкраще і одразу". Для престижної кінопремії Алія обрала корсет у вигляді металевих частинок із підтяжкою на один бік. А нижня частина з’єднувалася з оксамитової чорної спідниці з великим бантиком спереду. Втім, це все. Вона доповнила цибулю прозорими рукавичками та капелюшком. Така велика кількість акцентів лише перевантажила образ.

Алія Роза перевантажила свій образ акцентами

Фідельма Фіцпатрік

Зірка зупинила свій вибір на довгій кораловій сукні з рожевим обрамленням і тоненьким поясом. Хоча цей образ не був найгіршим цього року, втім, він був досить простим, тому нікого не здивував.

Фідельма Фіцпатрік обрала просту цибулю

Емма Кенні

Американська актриса довга оранжево-жовта сукня. Вона була вільного крою і спадала верствами. Також Емма зробила просту гладку зачіску. Така сукня не підкреслила красу актриси і була досить посередньою.

Емма Кенні обрала широку сукню

Енні Гонсалес

Ймовірно, зірка хотіла вразити публіку на "Оскарі". Її образ був дуже сміливим і навіть провокаційним — прозора блискуча сукня, під якою було видно білизну Гонсалес. Викликати емоції Енні точно вдалося. Однак наскільки вдалим був цей образ, це питання.

Енні Гонсалес обрала відверту сукню

Раніше "Телеграф" писав про найкращі образи зірок на нагородження кінопремії "Оскар-2024". Вдалі луки підібрали Зендея, Шарліз Терон, Марго Роббі, Емма Стоун, Дженніфер Лоуренс та інші. Вони мали дуже гарні образи.