Буде найкращий урожай: коли сіяти помідори на розсаду навесні 2024

Читать на русском
Автор
29567
Помідори примхливі у догляді Новина оновлена 08 березня 2024, 22:03
Помідори примхливі у догляді. Фото Freepik

Головне — не прогаяти момент

Жоден город не може обійтися без смачних, ароматних та напоєних сонцем помідорів. Більшість томатів вирощується саме через розсаду, і тут головне знати, коли потрібно сіяти насіння овочів, щоб отримати цього року смачний і рясний урожай.

Догляд за помідорами потребує уважності. Їхнє вирощування може бути непростим, проте при правильній посадці розсади в потрібний час можна отримати рясний урожай, пише facedobra.

Строки посадки насіння помідорів

Початок березня — час для початку посіву. Насіння слід замочити у перші дні місяця і через тиждень вже можна розпочинати сіяння. Помідори потребують достатньої кількості сонячного світла для повноцінного зростання. Саме у середині березня вони його отримають.

На початок травня розсада вже буде готовою для пересадки на відкритий ґрунт. Важливо стежити за погодними умовами, щоб уникнути пошкодження розсади. При правильному догляді у липні очікуються перші плоди, а у серпні — рясний урожай.

Раніше ми писали, чому розсада томатів жовтіє і як розв'язати проблему. У багатьох випадках це пов’язано з неправильним доглядом.