Сонячно, але морозно: найхолодніше буде у двох областях, прогноз погоди до кінця тижня

Читать на русском
Автор
3536
Весна
Весна. Фото freepik.com

В Україні все більше сонячних днів

Початок березня потішив по-справжньому весняною погодою, але прийшло похолодання. У деяких регіонах ночами стовпчики термометрів опустяться до 7 градусів нижче нуля.

За прогнозом Українського гідрометцентру, у четвер, 7 березня, невеликий дощ можливий лише на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Вдень в Україні буде від 0 до +9 градусів.

У п’ятницю, 8 березня, опадів у країні не прогнозується, буде сонячно, мінлива хмарність. Вночі буде від 0 до -7 градусів. Найхолоднішими будуть Сумська та Харківська області. Вдень синоптики обіцяють +2 +11 градусів, найтепліше буде на Закарпатті.

Карта погоди на 8 березня

У суботу, 9 березня, погода буде аналогічною до попереднього дня. Опадів не прогнозується.

Карта погоди на 9 березня

У неділю, 10 березня, невеликі дощі пройдуть на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. На решті території країни без опадів, хмарно із проясненнями. У нічний час градусники покажуть +1 -5 градусів, вдень повітря прогріється до 2-12 градусів тепла.

Карта погоди на 10 березня

Нагадаємо, народний синоптик із Волині Володимир Деркач в ексклюзивному прогнозі "Телеграфу" розповів, якою буде погода у травні. Перед самим літом в Україні можливі заморозки.