У деякі області України завітають дощі зі снігом: прогноз погоди на тиждень

Читать на русском
Автор
818
Погода навесні Новина оновлена 06 березня 2024, 14:31
Погода навесні. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

На вихідних температура повітря підніметься

Цей тиждень в Україні буде прохолодним і хмарним. Очікуються опади на лівобережжі.

Вітер переважно північно-східний, швидкість 5-10 м/с. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

7 березня синоптики прогнозують невеликий дощ і мокрий сніг на заході України. Температура повітря вдень підніметься до +5°, вночі впаде до 0°. На Закарпатті очікується до +9° вдень та до +2°. У північних областях удень буде до +2°, а вночі до -3°…-4°. У центрі країни вдень стовпчики термометрів піднімуться до +3°…+5°, вночі впадуть до -1°…-3°. На сході вдень очікується до 4° тепла, вночі до 5° морозу. На півдні вдень +7°…+8°, а вночі близько 0°.

Карта погоди на 7 березня

8 березня без опадів, але хмарно по всій території України. Найтепліше цього дня буде на Закарпатті, там до 11 тепла вдень, вночі до 3 морозу. На півночі вдень буде до +5°…+6°, а вночі до -5°…-7°. У центі країни температура повітря вдень підніметься до +6°, вночі впаде до -3°…-5°. У східних областях удень очікується до +5°, вночі до -5°. На півдні +7° вдень і -1°…-3° вночі. На заході вдень температура підніметься до +6°, вночі впаде до -3°…-5°.

Карта погоди на 8 березня

9 березня також без опадів, мінлива хмарність. У Західній частині країни вдень до +9°… +11°, але вночі похолодає до -3°… -5°. У центрі України — до +6°, а вночі до -2°…-4°. На сході буде до +6° вдень і -5° вночі. У північних областях температура повітря підніметься до 8° тепла, вночі впаде до -5°. На півдні у суботу очікується до +8°…+10°, а вночі -3°.

Карта погоди на 9 березня

10 березня вдень потеплішає, проте вночі очікується невеличкий мороз. У Закарпатській, Львівській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях удень очікується невеличкий дощ. На заході вдень стовпчики термометра піднімуться до +11°, вночі впадуть до -1°… -3°. У північних та центральних областях України вдень до +5°…+7°, а вночі до -1°…-3°. На сході температура вдень підніметься до 5° тепла, вночі впаде до -3°. У південній частині країни до +9°…+11°, вночі до 0°…-2°.

Карта погоди на 10 березня

Раніше "Телеграф" писав, якою буде погода найближчими днями в Україні. У деяких областях очікуються опади.