Деякі регіони України накриють дощі та мокрий сніг: прогноз погоди на найближчі дні

Читать на русском
Автор
636
Дощі в березні
Дощі в березні. Фото Pixabay

По всій Україні температура буде коливатися від 0° до 8° тепла

У найближчі три дні Україну очікує мінлива погода. Місцями очікуються опади.

Про це повідомляє Український гідрометцентр. Вітер буде південно-східним, з переходом на північно-східний, зі швидкістю від 5 до 10 метрів за секунду.

6 березня очікується зниження температури. Вранці та вдень можливий дощ та мокрий сніг на Закарпатті, Прикарпатті, Хмельниччині та Вінниччині. На півночі та в центрі України температура повітря вночі від +1° до -2°, а вдень від +3° до +5°. На Закарпатті та на півдні країни вночі буде від 0° до +5°, а вдень від +7° до +12. На сході вдень до 9°, вночі впаде до -2°.

Карта погоди на 6 березня

7 березня в Україні очікується хмарна погода з можливими опадами. Вночі температура повітря коливатиметься від 1° тепла до 4° морозу. Вдень у північній та центральній частині країни можливий мокрий сніг та дощ, температура вдень до +2°, вночі до -4°. На півдні вдень підніметься до +5°, а вночі може опуститися до -1°. У західній та східній частинах країни вдень температура буде до +5…+3°, а вночі до -3…-4°.

Карта погоди на 7 березня

8 березня без опадів. У західних областях вдень температура повітря підніметься до +7°, а вночі впаде до -5°. На сході у цей день буде до +5° і до -3° вночі. У північній частині країни до 5° удень, а вночі до -4°. У південній частині України вдень буде до +7°, уночі близько 0°. У центральній частині країни вдень очікується до +5° і до -3° вночі.

Карта погоди на 8 березня

Раніше "Телеграф" писав, якою буде погода до кінця тижня. В Україні очікується мінлива погода з опадами та температурними коливаннями.