Частину країни накриє мокрий сніг, яким областям не пощастить: прогноз погоди на найближчі дні

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 05 березня 2024, 07:21

Опади не затримаються надовго

Початок березня в Україні став по-справжньому весняним, проте незабаром похолодає. Більше того, подекуди прогнозується мокрий сніг.

За прогнозами Українського гідрометцентру, у вівторок, 5 березня, незначні дощі можливі лише у західній частині України. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 5 до 16 градусів тепла.

У середу, 6 березня, у західній частині, центральних та Сумській областях очікується мокрий сніг. У нічні години градусники покажуть -2 +4 градуси, вдень прогнозується 1-10 градусів тепла.

Карта погоди на 6 березня

У четвер, 7 березня, на переважній частині України буде без опадів, хмарно з проясненнями. Лише у південній частині можливий невеликий дощ. Однак похолоднішає — вночі стовпчики термометрів показуватимуть +1 -5 градусів. Вдень очікується 1-10 градусів вище за нуль.

Карта погоди на 7 березня

У п’ятницю, 8 березня, незначні дощі можливі лише на Закарпатті, в Івано-Франківській, Чернівецькій областях та у Криму. На решті території без опадів. Вночі від 0 до -6 градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть 1-11 градусів вище за нуль.

Карта погоди на 8 березня

У суботу, 9 березня, опадів в Україні не очікується. У нічний час градусники покажуть 0 -6 градусів, вдень синоптики обіцяють 2-11 градусів вище за нуль.

Карта погоди на 9 березня

Раніше народний синоптик з Волині Володимир Деркач в ексклюзивному прогнозі "Телеграфу" розповів, якої погоди чекати у квітні. Друга декада місяця принесе із собою невеликі дощі, які призведуть до періоду температурних гойдалок, з нетривалими похолоданнями та потепліннями.