Найтепліший день тижня, але...: якою буде погода в Україні 5 березня

Читать на русском
Автор
548
Якою буде погода у вівторок, 5 березня
Якою буде погода у вівторок, 5 березня. Фото Freepik

Синоптики розповіли, які сюрпризи принесе погода

Погода на початку березня не радує опадами, нічними морозами та похолоданням, проте 5 березня стане найтеплішим днем тижня. Незважаючи на те, що в деяких областях дощитиме, по всій країні триматиметься хороша погода протягом усього дня.

Такий прогноз зробили синоптики на сайті Укргідрометцентру. Наголошується, що дощова погода очікується у Чернівецькій, Ужгородській та Івано-Франківській областях.

Найвища температура повітря на цьому тижні буде +16 градусів. 5 березня стовпчики термометрів піднімуться до цієї позначки в Ужгородській області.

Згідно з прогнозом, у центральній частині країни варто чекати до +9 градусів тепла вдень та до +2 градусів уночі. На півдні України буде до +11 вдень та до +3 вночі. У Криму температура підніметься до +15.

У східних областях стовпчики термометрів піднімуться до +9 градусів, а вночі очікується -3. На півночі до +8, а також до +1 градуса вночі.

Нагадаємо, раніше народний синоптик з Волині Володимир Деркач розповів "Телеграфу", якою в Україні буде погода у березні. Він розповів, коли чекати опадів та мінусової температури.