У Київ завітали хмари: чи принесуть вони дощі на початку тижня

Читать на русском
Автор
552
Людина
Людина. Фото РБК-Украина

Синоптики дали прогноз до середи

Найближчими днями у столицю України прийде хмарність та принесе зі собою невеликі опади. За словами синоптиків, до середини тижня температура повітря вдень може опуститись до +4 градусів.

Як повідомляється на сайті Meteofor, максимальні пориви вітру прогнозуються у середу. Їх сила не перевищуватиме свіжі 8 м/с.

Протягом понеділка, 4 березня, у місті передбачається хмарність. Дощу синоптики не прогнозують. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 7 градусів, а вночі опустились до -1°C. Вдень дутимуть найсильніші вітри — помірні 7 м/с.

У вівторок, 5 березня, також по небу будуть плавати хмари, але дощу не очікується. На початку другої половини доби буде максимально сонячна та тепла погода. Вдень вітер прогріється до 9 градусів тепла, а вночі буде холодніше — +1 °C. Протягом доби дутиме легкий-слабкий вітер — 2-5 м/с.

А от середа, 6 березня, принесе у місто невелике похолодання, суцільну хмарність та короткочасні опади. Дрібні сніг та дощ очікуються ввечері. Позначки термометрів вдень не перевищать +4 градусів, а вночі опустяться до +1 °C. Найбільша концентрація вітрів прогнозується вдень — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що треба зробити в саді та городі у перші дні весни.