Весь бруд відвалиться сам: найпростіший спосіб очистити аерогриль

Читать на русском
Автор
587
Ваша техніка буде у первозданному вигляді
Ваша техніка буде у первозданному вигляді. Фото freepik.com

Через 15 хвилин аерогриль буде готовий для приготування нових страв

Аерогрилі набирають популярності й частіше з’являються на кухнях. Це багато в чому пов’язано зі здатністю цієї техніки готувати їжу без використання великої кількості олії, що корисно не тільки для здоров’я, але й гаманця. Попри цю особливість, чаша аерогрилю неминуче забруднюється в процесі використання.

Деякі моделі аерогрилю складно повністю очистити через особливості їхньої конструкції. Але в TikTok поділилися лайфхаком, який допоможе вимити аерогриль у важкодоступних місцях. При цьому використовувати щітки та інші додаткові пристрої не доведеться.

Як легко очистити аерогриль

Для миття чаші аерогрилю рекомендують використовувати пігулки для посудомийної машини, які можна використовувати й для інших хатніх справ.

Просто помістіть одну або кілька таблеток у фритюрницю та додайте гарячу воду. Дайте засобу подіяти приблизно 15 хвилин. Потім злийте воду, і ви побачите, як легко видаляється бруд навіть із важкодоступних кутів.

Для надійності протріть поверхню губкою і засобом для миття посуду, а потім промийте чашу під проточною водою.

Потім вологою ганчіркою протріть корпус аерогрилю. Будьте уважні та слідкуйте за тим, щоб прилад в цей момент було від’єднано від електромережі.

Ніколи не використовуйте для миття аерогрилю дротяні мочалки та абразивні миючі засоби. Це може безповоротно зіпсувати техніку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко очистити лист навіть від найстарішого жиру. У цьому допоможе сіль.