Підлога завжди сяятиме: додайте у відро секретний інгредієнт

Читать на русском
Автор
23465
Усього один засіб дасть вражаючий ефект
Усього один засіб дасть вражаючий ефект. Фото Pexels

Наведіть порядок в оселі завдяки натуральному засобу

Не кожна господиня любить мити підлогу. Думка про те, щоб витягнути швабру, відро та вимити підлогу у всіх кімнатах, може бути абсолютно непривабливою. Але підтримання чистоти та блиску підлоги має вирішальне значення для здорової та естетичної домашньої обстановки.

Досягти блискучого результату допоможе ідеально чиста швабра та лавровий лист. Ця спеція здатна очистити підлогу не гірше, ніж найдорожчий миючий засіб, пише Homemaking.

Для чого додавати лавровий лист у відро для миття підлоги

Завдяки використанню лаврового листа можна досягти відразу кількох речей.

1. Освіжаючий аромат. Під час миття лавровий лист виділятиме ароматичні олії, які наповнять кімнати приємним ароматом.

2. Лавровий лист має природні антимікробні властивості. Він дасть додатковий рівень захисту від шкідливих бактерій та мікробів.

3. Ще одна властивість лаврового листа – відлякувати комарів та мух. Запах лаврового листа приємний людині, але відштовхує багатьох комах.

4. Крім своїх ароматичних і захисних властивостей, лавровий лист також допоможе зробити так, щоб підлога блищала після прибирання.

5. Лавровий лист замінює дорогі засоби для чищення або хімікати, хоча сам недорого коштує і його можна знайти в будь-якому продуктовому магазині.

Як використовувати лавровий лист для миття підлоги

Візьміть 2-3 лаврові листи, залийте їх 1 склянкою гарячої води й дайте охолонути. За цей час суміш стане більш ефективною.

Налийте натуральний миючий засіб із лаврового листа у відро з теплою водою та перемішайте. Вимийте підлогу.

Таке рішення для миття підлоги дозволить вам забути про дорогі магазинні миючі засоби, які часто містять багато хімії та їх ефективність залишає бажати кращого.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити індукційну плиту льодом. Цей лайфхак допоможе уникнути появи подряпин.