З днем народження, кума! Зворушливі вітання у прозі

Читать на русском
Автор
1940
Душевні побажання кумі на день народження
Душевні побажання кумі на день народження. Фото Telegraf

Підніміть настрій іменинниці цими привітаннями

Кума — це фактично член сім’ї, якого можна обрати собі самостійно. На цю роль завжди беруть найближчу подругу. Тому в день народження куми хочеться подарувати їй величезну кількість уваги, щастя, тепла та радості.

Привітання кумі з днем народження у прозі — чудове рішення, щоб порадувати іменинницю та показати їй свої почуття. Такі побажання можливо зворушать її до сліз, але явно не залишать байдужою.

Для вас "Телеграф" підготував добірку зворушливих та душевних привітань із днем народження кумі у прозі. Виберіть побажання та подаруйте іменинниці будь-яким зручним способом. Підніміть їй настрій і нагадайте про свою любов.

Зворушливі привітання з днем народження кумі у прозі

Щоразу, коли в казках згадують фею-хресну, я згадую про тебе 🥰💖. Ти чудова кума і хресна. Бажаю тобі бути щасливою та здоровою. Сьогодні п’ємо 🥂за твій добробут, кума! З Днем народження!

***

З днем народження, кумо! 🎁💐Ти добра, чуйна, мудра. Бажаю тобі зустрічати по життю таких самих людей, як і ти. Нехай весь твій позитив і оптимізм приваблює все позитивне. Будь щаслива, здорова та кохана!

***

Кума, ти для мене більше, ніж хрещена дитини та близька подруга. Якщо мені потрібна порада, або чесний погляд з боку, то я звертаюся тільки до тебе. 😎 Твоя щирість і прямота — те, що завжди виділятиме тебе серед інших. Тож будь ти завжди такий. 🎉🤩🎁З днем народження!

***

Кумо, з днем народження тебе! 🥂🎂 Бажаю, щоб у твоїй душі завжди жила весна 🌺. Щоб кожен день твого життя був світлим і ясним, даруючи тільки радісні події та гарний настрій. Ніколи не сумуй!

***

Дорога наша кума, ми вдячні тобі, що ти подарувала нашій сім’ї свою душу та любов. Ми бажаємо тобі здоров’я та добра. Нехай здійсняться мрії та заповітні бажання. З днем народження! 🌺🎁🎂

***

Дорога кумо, підіймаю келих за тебе 🥂 — чарівну жінку, прекрасну господиню і найкращу у світі подругу! Залишайся завжди такою ж веселою і життєрадісною. Нехай у твоєму домі та у роботі все завжди буде на відмінно. Будь щаслива, будь кохана!

***

Кажуть, що той, хто любить, той живе в коханні, хто всіх ненавидить, живе в ненависті. І все тому, що ми живемо тим, що носимо в собі. Я бажаю своїй кумі, щоб її життя — це було кохання. Адже тільки в коханні може бути по-справжньому щасливою жінкою!

Душевні поздоровлення кумі з днем народження у прозі

***

Чудова моя кума, чудова жінка, я вітаю тебе з днем народження 💐🎂. Нехай думки будуть тільки про хороше, нехай душа вірить в удачу, а серце — в кохання. Бажаю тобі завжди бути сміливою підкорювальницею нових висот, веселою мрійницею та впевненою господаркою свого чудового життя.

***

Кумо моя дорога! Я вітаю тебе з днем народження! 🎁🥂🎀Я дуже рада, що ми з тобою стали однією родиною. Ти найщиріша, найдобріша, справедлива людина. Саме тобі я довіряю свою дитину, як собі і я знаю, що щоб не сталося, ти будеш поряд! Я дуже ціную тебе та люблю!

***

Кума моя люба, вітаю тебе з днем народження! Нехай доля тебе не ображає, нехай душа твоя горя не знає, нехай вірною залишається твоя удача, нехай серце не журиться і ніколи не плаче. 🌞🌺Дорога моя, нехай яскравим і цікавим буде твоє життя, нехай добром і щастям буде наповнена твоя кожна мить.

***

З днем народження, кумо! 🎁Життя з’єднало нас міцно через нашу чарівну дитину. Бажаю, щоб ми все життя спільно без сварок та докорів, міцно тримаючи за руки, вели наш скарб через все життя 💖. Бажаю тобі міцне та надійне плече поруч, яке буде твоєю опорою та підтримкою у всіх починаннях. Величезного добробуту та довгих років життя. Нехай удача та щастя завжди будуть поряд з тобою.

***

З днем народження, люба кума! Наші лінії життя тісно сплелися, і я щиро сподіваюся не втратити тебе. Залишайся світлою та сердечною людиною, глибокою та вольовою особистістю. Я бажаю нескінченної чарівності та жіночності, захоплення та ніжних зізнань, фінансової незалежності та успіхів у справах. Люби, будь кохана, і нехай у твоєму гостинному домі панують щастя та злагода.

***

Дорога моя кума, в день народження хочу висловити своє кохання і повагу 💖🎁. Бажаю тобі залишатися завжди такою доброю красунею, яка підкорює чоловічі серця одним лише поглядом. Ти — найкраща подруга, гарна мама, чудовий чоловічок! 🌺Я щаслива, що можу відзначати цей чудовий день разом із тобою.

Також у нас на сайті ви можете знайти яскраві листівки та вірші для куми. Їй буде приємно отримати від вас такий знак уваги.