Любовний гороскоп Таро на березень: Овни скупаються в коханні, а Близнюкам буде краще на самоті

Читати російською
Автор

Весна принесе бурю у багато стосунків

У березні 2024 року деякі зможуть зміцнити свої стосунки та одружитися, тоді як інших навпаки чекає самотність, незрозумілість та нескінченні конфлікти.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на березень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — Імператриця

Ваші серцеві справи у березні складатимуться просто чудово. Ви незабаром можете одружитися або завести дитину, Ваше життя буде наповнене радістю та задоволенням.

Телець — Паж кубків

Наступного місяця Ви можете відчути нові позитивні емоції, — помиритися після довгої сварки, зустріти людину, до якої Вас тягтиме як магнітом, вивести стосунки на новий рівень.

Близнюки — перевернутий Лицар жезлів

У цьому положенні карта може попереджати про згасання стосунків і що без них Ви зможете зустріти справжнє кохання. Крім того, карта також може описувати легковажну людину, яка часто змінює партнерів і думає тільки про себе, через що відчуває порожнечу.

Рак — перевернута Королева жезлів

Ця карта пророкує Вам у березні емоційні гойдалки, маніпуляції та часті сварки. Ви самі можете вести себе неадекватно та провокувати конфлікти у відносинах. Самотні же Раки будуть почуватися покинутими.

Лев — перевернутий Самітник

У цьому положенні карта пророкує конфлікти та нестабільність у відносинах. Постарайтеся найближчим часом не проявляти зайвий егоїзм і не випробовувати стосунки на міцність — вони можуть не витримати.

Діва — Трійка мечів

Ще ця карта називається "Владика печалі" або "Біль". Якщо Ви самотні, то поки що так і не зможете знайти свою половинку. Якщо Ви маєте пару, то приготуйтеся до непростого періоду у відносинах, може дійти до розриву.

Терези — Світ

У березні на Вас чекає гармонія, щастя та душевна рівновага незалежно від того, самотні Ви або перебуваєте у стосунках. Якщо у Вас немає пари, то незабаром вона може з’явитися. Якщо партнер вже є, то у відносинах з ним пануватиме справжнє кохання.

Скорпіон — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає, що хтось у Ваших стосунках може дурити іншого, маніпулювати та критикувати партнера. Це може призвести до швидкого розриву.

Стрілець — Місяць

Ця карта обману, нещирості, непостійності. У Ваших відносинах у березні можуть бути одержимість, зрада, ультиматуми та сварки аж до розриву.

Козоріг — перевернута Сімка жезлів

Вас у березні можуть чекати серйозні конфлікти з близькими, при цьому у Вас може не вистачити рішучості, щоб одразу розібратися та розставити всі крапки над "і", що затягне та погіршить ситуацію. Поради розумних людей із боку зараз краще не ігнорувати.

Водолій — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта говорить про відсутність романтичних почуттів та інтересу. Якщо Ви самотні, то поки що такими і залишитеся. Якщо ж Ви перебуваєте у відносинах, то в березні вони можуть продовжуватися наче за звичкою, без особливого інтересу один до одного, але й без конфліктів.

Риби — перевернута Дев’ятка жезлів

Самотні Риби, швидше за все, залишаться самотніми в березні — вони триматимуться за минуле, що не дасть їм зрушити далі. Якщо ж Ви перебуваєте у стосунках, то можете відчувати втому, Ваш партнер може тиснути на Вас або занадто ревнувати.