Грошовий гороскоп Таро на березень: Тельців чекає процвітання, а Риб можуть вигнати з роботи

Читать на русском
Автор
10957
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на березень 2024 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на березень 2024 року. Фото pixabay.com

Весна може багатьом принести щасливі шанси

Перший місяць весни у 2024 році деяким може завдати неприємностей на роботі, але для більшості він навпаки стане місяцем звершень.

На це вказує фінансовий розклад карт Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на березень 2024 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на березень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернутий Диявол

У цьому положенні карта говорить про хитке фінансове становище. Гроші з ряду причин не принесуть Вам радості найближчим часом. Крім того, Ви можете виявитися крайнім у неприємній ситуації на роботі.

Телець — Світ

У березні на Вас чекає успішне вирішення фінансових питань, процвітання та достаток. Можливе також одержання спадщини, зміна місця проживання або далека дорога.

Близнюки — перевернута Вісімка жезлів

У Вас можуть виникати несподівані перешкоди у справах, у спробі вирішувати які Ви прийматимете поспішні рішення, через що зробите лише гірше. Добре обмірковуйте свої вчинки, щоб не вплутатися в неприємності та судові розгляди.

Рак — перевернутий Паж жезлів

Протягом місяця Ви можете зіткнутися з відмовами, розчаруванням у своїй справі та втратою ентузіазму. Це може застопорити Вас на професійному шляху, як і Ваші доходи.

Лев — перевернутий Маг

У березні у Вас може з’явитися суперник або виникне якась інша тупикова ситуація, через що у Вас пропадуть амбіції та бажання розвиватись. Кар’єрних звершень поки що чекати не варто.

Діва — перевернута Шістка кубків

Особливих змін у березні очікувати не варто, тим більше на краще. У цьому положенні карта говорить, то Ви можете бути схильні аналізувати минулий негативний досвід і применшувати наявні проблеми, через що нічого не зрушиться з місця.

Терези — перевернута Вісімка мечів

У звичайному положенні карта говорить про фінансові втрати і неможливість накопичити гроші, хоча дуже хочеться, — у перевернутому вигляді вона вказує, що Ви зможете почати робити перші кроки, щоб вибратися з цієї ями. Однак буде непросто, попереду тяжка робота.

Скорпіон — перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що на початку весни Ви будете схильні більше халтурити, витати в хмарах і витрачати гроші, ніж заробляти.

Стрілець — Вісімка пентаклів

Найближчим часом Ви будете сповнені кар’єрних амбіцій, охоче навчатиметеся і працюватимете над кар’єрними досягненнями, завдяки чому станете компетентним фахівцем.

Козоріг — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Водолій — перевернута Сімка кубків

У цьому положенні карта обіцяє, що незабаром Ви зможете відкинути емоції та ілюзії, побудувати реалістичні плани та рухатися до їхньої реалізації.

Риби — Четвірка мечів

На вас чекають проблеми на роботі та можливі конфлікти з колегами, які можуть досягти такого градусу напруження, що доведеться змінювати роботу. Все валитиметься з рук, але постарайтеся не замикатися в собі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в 2024 році за картами Таро.