Любовний гороскоп Таро на березень: Овни скупаються в коханні, а Близнюкам буде краще на самоті

Читать на русском
Автор
11123
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на березень
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на березень. Фото pixabay.com

Весна принесе бурю у багато стосунків

У березні 2024 року деякі зможуть зміцнити свої стосунки та одружитися, тоді як інших навпаки чекає самотність, незрозумілість та нескінченні конфлікти.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на березень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — Імператриця

Ваші серцеві справи у березні складатимуться просто чудово. Ви незабаром можете одружитися або завести дитину, Ваше життя буде наповнене радістю та задоволенням.

Телець — Паж кубків

Наступного місяця Ви можете відчути нові позитивні емоції, — помиритися після довгої сварки, зустріти людину, до якої Вас тягтиме як магнітом, вивести стосунки на новий рівень.

Близнюки — перевернутий Лицар жезлів

У цьому положенні карта може попереджати про згасання стосунків і що без них Ви зможете зустріти справжнє кохання. Крім того, карта також може описувати легковажну людину, яка часто змінює партнерів і думає тільки про себе, через що відчуває порожнечу.

Рак — перевернута Королева жезлів

Ця карта пророкує Вам у березні емоційні гойдалки, маніпуляції та часті сварки. Ви самі можете вести себе неадекватно та провокувати конфлікти у відносинах. Самотні же Раки будуть почуватися покинутими.

Лев — перевернутий Самітник

У цьому положенні карта пророкує конфлікти та нестабільність у відносинах. Постарайтеся найближчим часом не проявляти зайвий егоїзм і не випробовувати стосунки на міцність — вони можуть не витримати.

Діва — Трійка мечів

Ще ця карта називається "Владика печалі" або "Біль". Якщо Ви самотні, то поки що так і не зможете знайти свою половинку. Якщо Ви маєте пару, то приготуйтеся до непростого періоду у відносинах, може дійти до розриву.

Терези — Світ

У березні на Вас чекає гармонія, щастя та душевна рівновага незалежно від того, самотні Ви або перебуваєте у стосунках. Якщо у Вас немає пари, то незабаром вона може з’явитися. Якщо партнер вже є, то у відносинах з ним пануватиме справжнє кохання.

Скорпіон — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає, що хтось у Ваших стосунках може дурити іншого, маніпулювати та критикувати партнера. Це може призвести до швидкого розриву.

Стрілець — Місяць

Ця карта обману, нещирості, непостійності. У Ваших відносинах у березні можуть бути одержимість, зрада, ультиматуми та сварки аж до розриву.

Козоріг — перевернута Сімка жезлів

Вас у березні можуть чекати серйозні конфлікти з близькими, при цьому у Вас може не вистачити рішучості, щоб одразу розібратися та розставити всі крапки над "і", що затягне та погіршить ситуацію. Поради розумних людей із боку зараз краще не ігнорувати.

Водолій — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта говорить про відсутність романтичних почуттів та інтересу. Якщо Ви самотні, то поки що такими і залишитеся. Якщо ж Ви перебуваєте у відносинах, то в березні вони можуть продовжуватися наче за звичкою, без особливого інтересу один до одного, але й без конфліктів.

Риби — перевернута Дев’ятка жезлів

Самотні Риби, швидше за все, залишаться самотніми в березні — вони триматимуться за минуле, що не дасть їм зрушити далі. Якщо ж Ви перебуваєте у стосунках, то можете відчувати втому, Ваш партнер може тиснути на Вас або занадто ревнувати.