Без замочування та використання порошку: як швидко випрати рушники

Читать на русском
Автор
12133
Простий спосіб швидко та ефективно випрати рушники
Простий спосіб швидко та ефективно випрати рушники. Фото Pexels

Лайфхак заощадить час та кошти

Тривалі програми прання споживають багато електроенергії та не завжди ефективніше за швидке прання. Найчастіше це може пошкодити тканини та зробити їх жорсткими. У випадку з рушниками краще вибирати короткі програми, які ефективно відмиють усі види забруднень.

Завдяки невеликій хитрості рушники будуть чисті навіть після 30 хвилин прання. При цьому їх не доведеться попередньо замочувати. Також цей лайфхак не передбачає використання порошку, пише Se.

Ефективний спосіб швидкого прання рушників

  • Для прання рушників рекомендується вибирати температуру 40-60 градусів за Цельсієм.
  • Намагайтеся ніколи не перевантажувати барабан пральної машини. Вода має вільно циркулювати навколо речей.
  • Не використовуйте кондиціонери для білизни для прання рушників. Вони зроблять вироби жорсткими та неприємними для шкіри після прання.

Для прання рушників на короткому циклі спробуйте використати натуральні засоби, які швидко видалять бруд. Наприклад, можна додати в барабан пральної машини 2 столові ложки оцту. Завдяки цьому рушники будуть м’якшими. До того ж оцет має кольорозахисні властивості.

Для досягнення ідеальної чистоти можна використати гліцерин. У барабан пральної машини налийте 2 чайні ложки засобу. Це гарантує, що тканини не втратить своєї м’якості після прання і будуть приємні на дотик. Завдяки поєднанню оцту та гліцерину ваші рушники будуть ідеально м’якими та чистими.

Раніше "Телеграф" розповідав, які речі заборонено прати у машинці. Дізнайтеся, щоб не втратити улюблений одяг.