Десь дощ, а десь мороз: якою будет погода на вихідні у 5 великих містах України

Читать на русском
Автор
558
Погода в Україні на вихідні
Погода в Україні на вихідні. Фото Іван Бошко

Чим здивує погода

Цими вихідними 24 та 25 лютого, в Україні очікується тепла погода. У великих містах синоптики не прогнозують сильних опадів.

"Телеграф" дізнався, якою буде погода у містах нашої країни протягом вихідних. Це стосується Києва, Львова, Харкова, Одеси та Дніпра.

Погода у Києві

На Київщині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде південно-східний, 7-12 м/с, удень пориви сягатимуть 15-20 м/с.

24 лютого температура вночі в області буде +2-7, вдень +8-13 градусів тепла. У Києві вночі від +5 до +7 тепла, вдень повітря прогріється від +10 до +11 градусів тепла.

25 лютого у Києві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі буде +6, а вдень +13 градусів тепла.

Варто також зазначити, що Український гідрометцентр оголосив у Києві на 24 лютого і рівень небезпеки через сильні пориви вітру.

Погода у Києві 24-25 лютого

Погода у Львові

Зранку та до самого вечора у Львові 24 лютого буде вкрите хмарами. Уночі буде йти дощ. Температура повітря вночі до +7, вдень до +13 градусів тепла.

25 лютого у Львові протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі також йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Вночі стовпчик термометра показуватиме до +8, а вдень до +14 градусів тепла.

Погода у Львові 24-25 лютого

Погода в Харкові

Протягом 24 лютого у Харкові небо буде вкрите хмарами. Опадів не прогнозується. Вночі стовпчик термометра показуватиме 0 градусів, а вдень до +6 тепла.

А ось в неділю, 25 лютого, у Харкові очікується морозна погода вночі до -2, а вдень лише +4 градусів тепла. Хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

Погода у Харкові на 24-25 лютого

Погода в Одесі

У Одесі сонце 24 лютого буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. Синоптики прогнозують уночі до +7, а вдень до +10 градусів тепла.

Вже у неділю, 25 лютого, денна температура у місті стане меншою. За даними синоптиків стовпчик термометра показуватиме +7, а вночі +5 градусів тепла.

Погода в Одесі 24-25 лютого

Погода в Дніпрі

У Дніпрі протягом суботи погода буде похмурою. Синоптики не прогнозують опадів. У цей день температура повітря вночі триматиметься до +2, а вдень до +9 градусів тепла.

У неділю, 25 лютого, протягом усього дня небо було вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі до -1 морозу, а вдень до +7 градусів тепла.

Погода в Дніпрі на 24-25 лютого

Раніше "Телеграф" розповідав, як зігрітись після морозу. Три простих способи вдома та на роботі.