Гороскоп Таро на тиждень: Овнів чекає щасливий випадок, а Терезів — зміни

Читать на русском
Автор
69499
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 26 лютого по 3 березня 2024 року.
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 26 лютого по 3 березня 2024 року.. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Зміна сезонів із зимового на весняний багатьом може датись нелегко і потрібно буде провести час наодинці з собою без важливих рішень, тоді як у інших цей час, навпаки, буде дуже вдалим для нових звершень.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 26 лютого по 3 березня 2024 року включно.

Овен — Колесо фортуни

Назва карти говорить сама за себе, наступний тиждень може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Телець — Лицар жезлів

Найближчим часом на Вас чекають зміни, але вони можуть бути як приємними, так і не дуже. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Крім того, в іншому трактуванні ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Близнюки — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Рак — перевернута Трійка кубків

Наступного тижня удача може бути не на Вашому боці, якась задумана справа може завершитися не так, як Ви того хотіли б. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Поки краще будьте помірними і уникайте надмірностей у будь-чому.

Лев — перевернута Верховна жриця

У Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки погіршить ситуацію. Постарайтеся найближчими днями менше виявляти емоції і не робити необдуманих вчинків.

Діва — перевернута Десятка жезлів

Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити про те, що щоб досягти поставленої мети, Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Терези — Башта

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом у Ваше життя можуть увірватися зміни. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Скорпіон — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У професійній діяльності, особистому житті та творчості буде все гаразд. Ви можете відчути себе оновленою людиною, тому якщо захочеться змінити зачіску, імідж чи спробувати щось нове, не відмовляйте собі в цьому.

Стрілець — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта вказує, що Ви можете найближчим часом керуватися помилковими висновками, через що бути агресивними та несправедливими до інших людей.

Козоріг — перевернута Двійка мечів

Можливо, якийсь час Ви перебували в бездіяльності, намагаючись відновити душевну рівновагу, щоб ухвалити рішення, як рухатися далі, — у цьому положенні карта вказує, що рішення прийняте і Ви зрушите далі.

Водолій — перевернута Смерть

Зазвичай ця карта говорить про "смерть" застарілого і непотрібного в житті, оновлення та початок нового етапу. Однак перевернута Смерть — провісник глухого кута і застою. Дозвольте собі не діяти, Вам це потрібно.

Риби — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, більше того, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.