З Днем жіночого щастя 2024! Теплі яскраві листівки та картинки для привітання зі святом

Читать на русском
Автор
27590
День жіночого щастя відзначають 21 лютого Новина оновлена 21 лютого 2024, 06:16
День жіночого щастя відзначають 21 лютого. Фото Freepik

Надішліть милу листівку подрузі, мамі, сестрі, колезі чи однокласниці

Цієї середи, 21 лютого цілий світ відзначає День жіночого щастя. Це свято неофіційне, однак це ще один привід порадувати близьких і підняти настрій прекрасній половині людства. В цей день також відзначається Міжнародний день рідної мови.

Як не дивно, цей день не присвячений стереотипним думкам про жіноче щастя. Це свято має на меті привернути увагу до проблеми боротьби з жіночою депресією. Так, представниці прекрасної статі трактують поняття про власне щастя по-різному. Хтось знаходить його у роботі, яка приносить гроші і задоволення, хтось — у дітях та сім’ї, а для когось волонтерство — це сенс життя. В реаліях війни важко почуватися щасливими і налаштовуватися на добро, однак дуже важливо зробити приємно своїм рідним, друзям та коханим. Кожна жінка заслуговує на щастя, а в якому вигляді вона відчує це відчуття, — її особистий вибір.

"Телеграф" підготував для вас яскраві листівки та картинки в честь Дня жіночого щастя 21 лютого. Надішліть їх дорогим для вас людям, щоб зробити приємно в ці темні часи.

Привітання для мами в День жіночого щастя
Як привітати колегу з Днем жіночого щастя
Привітання для подруги в День жіночого щастя
Картинки з Днем жіночого щастя
Листівки з Днем жіночого щастя

Раніше "Телеграф" ділився календарем свят у 2024 році. Ми розповіли, що і коли відзначають українці.