Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Овнів чекає розчарування, а Левів – стрибок уперед

Читать на русском
Автор
59954
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 19 по 25 лютого 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 19 по 25 лютого 2024 року

Розповідаємо, чого чекати всім знакам у перші дні року

Друга половина лютого 2024 року в багатьох вийде досить конфліктною та проблемною на роботі, проте деякі в цей час навпаки зможуть розібратися з фінансами та покращити своє становище.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 19 по 25 лютого

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Сімка кубків

Ця карта називається Владикою примарного успіху, і вона попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях і витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що Ви станете жертвою шахраїв.

Телець — Туз мечів

У фінансовому плані ця карта обіцяє процвітання та виклик, прийнявши який Ви зможете покращити якість свого життя. Найближчого тижня можливе прийняття важливих рішень.

Близнюки — перевернута Трійка кубків

У перевернутому положенні це не найсприятливіша карта — Ваша робота може принести менші результати, ніж Ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватись.

Рак — Король пентаклів

Цей король обіцяє фінансову стабільність, впевненість, вигідні угоди, виграші, отримання спадщини. Однак для успіху краще сісти і попрацювати, а не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів — успіх буде не на Вашому боці.

Лев — Колісниця

Залишіть минуле позаду і сміливо рухайтеся назустріч новим починанням, — Колісниця дозволить Вам зробити стрибок уперед і покращити своє професійне та фінансове становище.

Діва — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта каже, що Ви не зможете правильно організувати свою роботу та відстояти точку зору, що може принести проблеми та невдачі. Зробіть висновки із цієї ситуації.

Терези — Смерть

У Вас попереду глобальна зміна фінансового стану. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомите безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих засад, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Скорпіон — перевернена Шістка мечів

У цьому положенні карта говорить про нерозв’язність проблем, швидше за все справа закінчиться невдачею, домовитися не вийде і становище стане безвихідним. Крок був зроблений невірно, якщо це можливо, спробуйте повернутися на вихідні позиції.

Стрілець — Сімка пентаклів

Друга назва карти — Владика ненабутого успіху. Можливо, Ви отримаєте нагороду за свою працю, але вона не принесе Вам очікуваного щастя. Можливо, Ви чекали більшого, а може й чогось іншого.

Козоріг — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Водолій — перевернута Дев’ятка пентаклів

У цьому положенні карта попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Ви можете втратити щось, здобуте великою працею, зіткнутися із зрадою чи шахрайством. Будьте пильні.

Риби — перевернута П’ятірка жезлів

Частина Вашої роботи може піти нанівець через непорозуміння з колегами. Намагайтеся абстрагуватися від будь-яких конфліктних ситуацій.