Фінансовий гороскоп Таро на рік: Скорпіонів чекає море можливостей, а Стрільців — вигідна пропозиція

Читать на русском
Автор
63800
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на 2024 рік
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на 2024 рік. Фото pixabay.com

Розповідаємо, хто досягне успіхів, а хто загрузне в боргах

Найближчий 2024 рік обіцяє бути досить непоганим у фінансовому плані, хоча в деяких знаків Зодіаку все ж таки не обійдеться без афер, боргів і проблем на роботі.

Про це можна судити за картами Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на 2024 рік.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на рік

А ось які карти випали на найближчий рік у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Вісімка жезлів

Протягом 2024 року у Вас можуть виникати несподівані перешкоди у справах, у спробі вирішувати які Ви прийматимете поспішні рішення, через що зробите лише гірше. Добре обмірковуйте свої вчинки, щоб не вплутатися в неприємності та судові справи.

Телець — перевернутий Король кубків

У перевернутому вигляді картка попереджає, — протягом року у Вас можливі втрати, а хтось із оточення може обдурити, у тому числі й у фінансових питаннях.

Близнюки — Паж жезлів

Карта вказує, що найближчими місяцями Ви матимете сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, — залежить тільки від Вас.

Рак — Двійка кубків

В основному ця карта говорить про кохання та стосунки, однак у фінансовому плані вона може означати об’єднання ресурсів, взаємовигідне партнерство та матеріальну забезпеченість.

Лев — Паж мечів

Чекайте на новини, пов’язані з грошима. Також картка рекомендує сісти та зайнятися аналізом своїх витрат і доходів, можливо переглянути свої плани — зараз для цього дуже сприятливий момент.

Діва — перевернута Шістка кубків

Особливих змін у найближчий рік не чекайте, тим більше на краще. У цьому положенні карта каже, то Ви можете бути схильні аналізувати минулий негативний досвід та применшувати наявні проблеми, через що нічого не зміниться.

Терези — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження, успіх у справах, хороші вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у Вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Скорпіон — Зірка

Ця карта прогнозує появу нових можливостей для розвитку та заробітку, реалізацію надій та очікувань.

Стрілець — Лицар кубків

У 2024 році Ви можете отримати вигідну пропозицію чи грошові надходження, аванс. Слухайте свою інтуїцію, вона підкаже, як краще вчинити.

Козоріг — Четвірка кубків

У Вас у 2024 році гроші стабільно будуть, але не надміру, а рівно стільки, щоб задовольнити емоційний голод покупками і зрозуміти, що щастя не в матеріальному.

Водолій — Трійка мечів

У цьому положенні картка попереджає про неприємності на роботі — можуть бути конфлікти з колегами та начальством, невдалі угоди.

Риби — Маг

Просто так на Вас багатство не звалиться, але Ви безперечно досягнете успіхів завдяки праці та заповзятливості, — найближчий рік буде сприятливим для цього.