Дешевше рецепту не знайдете: ви нагодуєте всю сім’ю шматочком печінки
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Просто, бюджетно та дуже смачно
Ніжна печінка, що тане в роті, — частий "гість" на наших столах Зазвичай ми її гасимо, але сьогодні ділимося незвичайним рецептом.
Річ у тому, що всього з півкіло печінки ми разом зі Smachnonews приготуємо дивовижний салат, який вразить вас своїм смаком. Бюджетна і проста в приготуванні страва сподобається вам настільки, що захочете готувати її знову і знову.
Як приготувати салат з курячої печінки
Інгредієнти на 4 порції:
- 500 г курячої печінки;
- 2 середні цибулини;
- 2 середні морквини;
- 1 банка консервованого горошку;
- солоні огірки, майонез, сіль, перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку ретельно миємо, відправляємо в каструлю з підсоленою водою і варимо до готовності – на це знадобиться близько 20 хвилин. Даємо охолонути, нарізаємо соломкою і відправляємо в миску.
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на великій тертці. Трохи обсмажуємо на розігрітій сковороді із вершковим маслом. Далі накриваємо кришкою, тушкуємо до готовності та даємо охолонути.
- Маленькими кубиками нарізаємо солоні огірки. З консервованого горошку зливаємо рідину.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом. Солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо
Подаємо салат з печеною картоплею. Вийде дуже смачно!