Три основні інгредієнти - і салат на столі: ситна білкова страва
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Ніжна та красива страва
Салат з овочів та зелені може стати чудовим доповненням до м'ясної страви. Водночас деякі інші салати можуть замінити повноцінний прийом їжі, адже самі по собі є ситними та поживними.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати білкову страву, що є важливим будівельним блоком для м'язів та забезпечує відчуття ситості на тривалий час. Готувати її легко, а смак вразить ваші смакові рецептори, інформують "Тлусті рецепти".
Як приготувати білковий салат
Інгредієнти:
- запечене куряче філе – 150 г;
- яйця – 1 шт.;
- сир тертий – 2-3 ст. л.;
- грецький йогурт – 2 ст. л. з гіркою;
- спеції, сіль – за смаком;
Спосіб приготування:
- Курячу грудку запекти, нарізати на шматочки.
- Яйце зварити, нарізати кубиками.
- Твердий сир натерти на великій тертці.
- Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити за смаком, заправити грецьким йогуртом та перемішати.
- До страви також можна додати йогурт та трохи гірчиці.
А якщо ви любите смачні салати, рекомендуємо приготувати цю страву з капустою та буряком. Він підходить до будь-яких м’ясних страв, каш, картоплі.