Без шкоди для зачіски: як швидко висушити волосся без фена

Читать на русском
Автор
579
Сушка без фена вбереже ваше волосся від пошкоджень
Сушка без фена вбереже ваше волосся від пошкоджень. Фото Freepik

Є три способи прискорити сушіння волосся

Якщо вдома немає світла, або просто не хочете сушити волосся феном, щоб не шкодити йому, є кілька простих способів, як прискорити природне сушіння локонів. "Телеграф" вже розповідав, як підрівняти кінчики волосся своїми руками, а сьогодні ділиться, як сушити його без фена.

Як виявилося, є три лайфхаки, які прискорять ваше природне сушіння волосся, пише meta.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Паперові рушники

Паперові рушники чудово вбирають вологу. Нанесіть на вологі пасма бальзам або маску, розчешіть, потім промокніть волосся паперовими рушниками. Особливу увагу варто приділити прикореневій зоні. Так волосся буде сохнути швидше.

Натуральні тканини

Прискорити природне сушіння волосся можна, змінюючи рушники. Також можна використовувати замість рушників наволочку чи покривало. Головне, щоб усе це було з натуральних тканин — вони добре вбирають вологу і не шкодять пасмам.

Розчісування

На кожному етапі природного сушіння волосся потрібно розчісувати. Приплив повітря при розчісуванні прискорюватиме сушіння. Спочатку причешіть кінчики, потім середину довжини, а в кінці — волосся по всій довжині. Також можна перебирати волосся пальцями після розчісування, це також прискорить його природне висихання.

Раніше "Телеграф" розповідав, як підстригти чубок і не засмутитися. Як освіжити зачіску своїми руками.