Ця "Невидимка" просто розтане в роті: рецепт, який запитають усі гості

Читати російською
Автор

Мінімум тіста та багато начинки

Шматок яблучного пирога робить людей щасливішими. Існують сотні рецептів із різними видами тіста цієї популярної випічки: від дріжджового до пісочного та бісквітного.

Разом з "1 хвилина" пропонуємо рецепт незвичайного яблучного пирога "Невидимка", який танутиме в роті. Ніжний, смачний десерт з великою кількістю начинки принесе вам неймовірне задоволення.

Як приготувати яблучний пиріг "Невидимка"

Інгредієнти:

  • яблука – 1 кг;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль — 1 щіпка;
  • цукор – 50 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • борошно — 70 г;
  • цедра половини лимона;
  • молоко – 100 мл.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску вбиваємо яйця, солимо, додаємо звичайний і ванільний цукор і ретельно перемішуємо.
  2. В отриману масу додаємо просіяне борошно, знову перемішуємо до однорідності. Туди відправляємо натерту цедру половини лимона, вливаємо молоко і перемішуємо. Тісто має вийти рідким, як на млинці.
  3. Яблука очищаємо від шкірки та серцевини, нарізаємо їх на тонкі брусочки та відправляємо в тісто.
  4. Дно форми для випічки застилаємо пергаментним папером, боки змащуємо вершковим маслом, присипаємо борошном і відправляємо пиріг всередину. Випікаємо пиріг у розігрітій духовці за температури 180 градусів 40-50 хвилин.

Готовий пиріг виймаємо з духовки та даємо охолонути у формі. Подаємо з улюбленим напоєм та насолоджуємося.