Розкладіть лавровий лист по дому: ефект перевершить очікування

Читать на русском
Автор
52334
Лавровий лист можна використовувати не лише як спецію
Лавровий лист можна використовувати не лише як спецію. Фото Колаж "Телеграф"

Дізнайтеся, як боротися з гризунами за допомогою лаврового листа

Завдяки своїм властивостям лавровий лист є чудовим доповненням до супів, соусів та багатьох інших страв. Але використовують його не лише на кухні. Покладіть у барабан пральної машини лавровий лист і більше не турбуйтеся, що якась річ полиняє та зіпсує інші. Рослина відмінно замінить серветку для уловлювання кольору. Але й на цьому корисні властивості лаврового листа не закінчуються. Виявляється, його можна використовувати у боротьбі з мишами, пише Shareinfo.

Як використовувати лавровий лист проти мишей

У житлових будинках можуть будь-якої миті з’явитися миші. Гризуни шукають для себе їжу та укриття. Найчастіше вони селяться в гаражі, підвалі або на горищі. Також вони можуть вибрати своїм притулком комору та знищити там запаси їжі.

Найпоширеніші методи боротьби з гризунами — мишоловки та отрута. Але проблему можна розв'язати й більш щадним способом — використовувати лавровий лист.

Роздавіть лавровий листок на дрібні шматочки й розкидайте його в місцях, де були помічені миші. Гризуни ненавидять запах лавру. Ви можете розмістити його у кімнатах, підвалі або навіть на терасі. Завдяки цьому простому методу проблема з гризунами у будинку залишиться лише спогадом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися молі у шафі. Прогнати комах допоможе цілий ряд заходів.