Таких котлет ви ще не куштували: один несподіваний фрукт зробить їх неймовірними
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Страва виходить надзвичайно смачною
Ми розповідали, чому витікає масло з котлет по-київськи. Тепер розповідаємо, що додати у фарш для звичайних курячих котлет, щоб перетворити страву до невпізнаваності.
Овочі у котлетний фарш додає більшість кулінарів. Серед "золотого" переліку картопля, цибуля, часник і навіть кабачки. Але рецепт із фруктовими інгредієнтами, яким поділились на Pixelinform, незвичайний і вдалий. Котлети виходять дуже смачними та соковитими.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 2 ст. л. борошна
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 300 г ананасів
- сіль та перець до смаку
- 200 г сиру
- 2 ст. л. майонезу
- 2 ст. л. олії
Спосіб приготування:
- Нарізаємо куряче філе на дрібні шматочки, як для рубаних котлет. Нарізаємо ананаси так само дрібно, як і куряче м'ясо.
- Нарізаємо цибулю тонкими кільцями. Розігріваємо олію на сковороді. Обсмажуємо цибулю до м'якості.
- Коли обсмажена цибуля трохи охолоне, додаємо її до м'яса. Натираємо сир на дрібній тертці.
- Змішуємо сир, м'ясо, ананаси, цибулю, яйця, борошно, майонез, сіль та спеції. Формуємо котлети з цієї маси.
- Обсмажуємо котлети по 4-5 хвилин з двох сторін на розігрітій сковороді з олією. Викладаємо їх на паперові серветки, щоб прибрати зайву олію.
Подавайте котлетки з гарніром, який вам подобається. Дуже смачно буде приготувати до них ніжне картопляне пюре.