Врожай буде фантастинчий: які культури треба садити порад з часником, щоб краще родили

Читать на русском
Автор
Часник захищає культури від шкідників (зображення створено за допомогою ШІ)
Часник захищає культури від шкідників (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як підвищити врожайність за допомогою часника.

Часник — не лише смачна і корисна приправа, але й ефективний захист для городніх культур від шкідників і хвороб. Дізнайтеся, які рослини варто садити разом з часником для вищої врожайності.

Часник захищає ці культури від шкідників та хвороб, тим самим збільшуючи врожай. Про це пише ТСН.

Часник з помідорами та перцем

Добре поєднувати часник з помідорами та перцем. Завдяки часнику шкідники рідше нападатимуть на ці культури. Крім того, часник – природне добриво, яке сприяє кращому росту та плодоношенню томатів.

Часник з капустою

Варто садити часник з капустою. Вони захищатимуть один одного від шкідливих комах. А капуста отримає користь від сірки, яку накопичує часник, що покращує розвиток рослин.

Часник і огірки

Часник і огірки — добрі сусіди по грядці. Часник відлякує огіркових блішок та інших шкідників, а також покращує ріст огірків, робить їх більш здоровими та врожайними.

Отож, висаджуючи культури з часником на одній грядці, ви отримаєте більший врожай та захист від шкідників. Це дасть синергію корисних ефектів без залучення хімії!

Раніше "Телеграф" розповідав, як знезаразити насіння перців та томатів перед посадкою. Також, ми писали, як треба підгодовувати розсаду золою.