Популярні речі з часів СРСР, які несподівано повернулися в сучасне життя: ви будете здивовані

Читать на русском
Автор
12024
Килим на стіні знову у тренді
Килим на стіні знову у тренді. Фото stanok.guru

Ці деталі актуальні навіть серед європейців

Незважаючи на те, що в світі моди щодня з'являється багато новинок, старі тенденції знову стають актуальними. Як-от, наприклад, речі з часів Радянського Союзу.

Добірку з п'яти таких приводить "Телеграф". Серед них як одяг, так і деталі інтер'єру.

Гумові чоботи

У СРСР рідко жінка обходилася без цього практичного взуття. Сьогодні ж тренд на зручність і комфорт породив нову хвилю інтересу до гумових чобіт.

Макраме

У СРСР така техніка в'язання користувалася великою популярністю. Зараз речі з макраме знову стали модними: ажурні в'язані сукні і топи тепер — хіт світових подіумів.

Сумки-кошики

Пластикові сумки з перфорацією були дуже поширені в СРСР. Нині тренд підхопили сучасні бренди. Їх випускають зі шкіри чи шкірзамінник

Відкладні комірці

Радянські модниці любили носити сукні та блузи з відкладними комірцями у будні та святкові дні. Нині ця деталь в одязі знову актуальна і користується популярністю у європейських жінок.

Килими на стінах

Певно, у кожного залишилося декілька фото з часів СРСР, де родина зображена на фоні настінного килима. Ця знакова річ зараз знову входить у моду. Наразі особливо популярні невеликі килимки.

Раніше "Телеграф" проаналізував декілька джерел і підсумував, чому раніше вішали килими на стіну.

Також "Телеграф" писав, що насправді СРСР вкрав у Заходу. Масштаби крадіжки були настільки великими, що "злизувалися" як високотехнологічні товари, так і найпростіші.