Що насправді означає бантик на трусиках: секрет, який ви ніколи не знали

Читать на русском
Автор
734
Більше, ніж просто прикраса (фото створене з допомогою ШІ)
Більше, ніж просто прикраса (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Жіноча білизна таїть в собі багато секретів

Жіноча білизна не тільки красива, але й має свої таємниці. Більшість жінок щодня бачать маленький декоративний бантик на своїй нижній білизні, але мало хто замислюється, навіщо він там.

Виявляється, цей милий аксесуар має давню історію та практичне значення, як повідомляє портал my.ua.

Звідки взявся бантик на трусиках?

До винаходу еластичних резинок у 19 столітті труси тримались на місці за допомогою стрічок. Ці стрічки пронизували мереживо з люверсами у верхній частині трусів, а потім зав'язувались бантиком спереду. Це було зручно, адже дозволяло регулювати розмір білизни та тримати її на талії.

Бантик також допомагав у темряві. Багато століть тому, до винаходу електрики, жінкам часто доводилося одягатися в темряві або при свічках. Бантик на трусах давав їм змогу легко наосліп визначити передню частину білизни.

Сучасне значення

З появою еластичних резинок практична потреба в бантиках на трусах зникла. Проте вони збереглися як декоративний елемент. Бантики роблять трусики більш жіночними, витонченими та грайливими.

Для багатьох жінок бантик на трусах – це символ жіночності, сексуальності та впевненості в собі. Він може бути елементом спокуси та флірту, а також просто дарувати приємні відчуття та піднімати настрій.

Отже, бантик на трусиках — це не просто мила деталь, а й аксесуар з давньою історією та практичним значенням.

Раніше "Телеграф" розповідав, про рвані речі після прання. Причини та поради, як запобігти пошкодженню білизни. Окрім цього, вам може бути корисним стаття про правила правильного прання зимової куртки.