Гороскоп Таро на тиждень: Водоліїв чекають зміни на краще, а Овни все руйнуватимуть

Читать на русском
Автор
1800
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 12 по 18 лютого 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 12 по 18 лютого 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Середина лютого 2024 року не обійдеться в деяких без проблем та апатії, проте багато інших навпаки саме в цей час зможуть змінити своє життя та отримати гарні новини.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 12 по 18 лютого 2024 року включно.

Овен — перевернута Колісниця

Найближчим часом Ваші емоції можуть вийти з-під контролю, через що Ви можете зробити імпульсивні, непродумані і навіть руйнівні вчинки, про які в майбутньому пошкодуєте.

Телець — перевернута П’ятірка пентаклів

Незабаром у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, ось-ось можливо почнете одужувати.

Близнюки — перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Рак — Блазень

Скоро Вам може випасти можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Не зволікайте, при цьому також слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це буде Вам корисно.

Лев — перевернута Королева кубків

Наступний тиждень у Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відвернутися від проблем та світу загалом за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками і намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Діва — Сімка пентаклів

Друга назва цієї карти "Наполегливість", і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно щось інше. Порада картки: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Терези — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Скоро у вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте, як підкаже серце та совість.

Скорпіон — перевернута Смерть

Зазвичай ця карта говорить про "смерть" застарілого і непотрібного в житті, оновлення та початок нового етапу. Однак перевернута Смерть — провісник глухого кута і застою. Дозвольте собі не діяти, Вам це потрібно.

Стрілець — перевернена Шістка кубків

Незабаром Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи і тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Козоріг — перевернута Королева пентаклів

Тиждень у Вас буде неприємним. Можливо, почнуться проблеми, зірвуться плани, почнуться сварки з близькими, зникне бажання розвиватися чи щось робити. Карти Таро радять Вам прислухатися до серця та бути більш відкритими.

Водолій — Верховна жриця

Незабаром у Вас можуть статися зміни, яких Ви не очікуєте, і з високою ймовірністю вони будуть позитивними — карта радить прислухатися до свого внутрішнього голосу, бути доброчесним та уважним.

Риби — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все повалитися з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, більше того, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця року за картами Таро.