Буде непросто, але цікаво: гороскоп Таро для всіх знаків Зодіаку на 2024 рік

Читать на русском
Автор
43602
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на наступний рік
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на наступний рік

Розповідаємо, до яких сюрпризів варто готуватися

Після важких 2022 та 2023 років кожен українець хотів би почути, що наступний 2024 рік принесе в його життя щастя та радість. І хоча далеко не кожному це судилося, деяким все ж таки пощастить.

На це вказують карти Таро, які випали на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Двійка жезлів

Це — Владика домініону, який має на озброєнні минулі здобутки, і разом із ними замислює нову справу, яка має всі шанси на успіх. Але уникайте занадто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Телець — перевернута Верховна жриця

Вас протягом наступного року можуть чекати раптові проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся менше проявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Близнюки — перевернута Сила

У 2024 році часто може складатися так, що Ви будете і з собою не в ладу, і з іншими будете раді вчинити конфлікт. Постарайтеся тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше все буде тільки гірше.

Рак — перевернутий Король пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете виявляти безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Постарайтеся не переробляти наступного року і більше приділяти часу відпочинку та хобі.

Лев — перевернута Смерть

Зазвичай ця карта говорить про "смерть" застарілого і непотрібного в житті, оновлення та початок нового етапу. Однак перевернута Смерть — провісник глухого кута і застою. Не вимагайте від себе занадто багато наступного року, Вам потрібно дати собі бездіяти.

Діва — перевернута Дев’ятка жезлів

Наступного року у Вашому житті може спливти якась неприємність, яка з Вами вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми чи людини з минулого. Будьте зібрані і насторожі, тоді Ви зможете дати відсіч і все вирішити на краще.

Терези — перевернута Четвірка мечів

Попереду на Вас чекають нові битви, — можливо, повернення старих проблем чи справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію. Не кидайтеся у вир з головою, щоб не зробити помилок.

Скорпіон — П’ятірка мечів

Друга назва цієї карти "Руйнування". У 2024 році у Вас можуть статися конфлікти, сварки, відбутися щось підле чи принизливе. При цьому спрямоване воно може бути як проти Вас, так і Ви можете стати джерелом негативу. Нічого глобального поки що краще не планувати.

Стрілець — Король жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка обіцяє, що удача посміхнеться Вам, якщо Ви докладете зусиль для отримання бажаного. Також карта може говорити про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Козоріг — Дев’ятка кубків

Ця карта ще називається "Владика матеріального щастя", і вона обіцяє, що наступного року Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, удача та благополуччя будуть на вашому боці.

Водолій — перевернута Королева кубків

Наступний рік у Вас може часто супроводжуватися поганим настроєм і депресивним станом, буде схильність відвернутися від проблем і світу в цілому через відхід в ілюзорний світ сп’яніння або телебачення. Постарайтеся частіше приділяти час хобі і займати чимось руки, щоб не заглиблюватися в погані думки.

Риби — перевернута Десятка кубків

У найближчому майбутньому Ви можете відчути, що у Вас все валиться з рук, втрачено гармонію і назрівають конфлікти, — відпочиньте поки що від усього.