Любовний гороскоп Таро на лютий: Левів чекає новий етап, а Водоліїв, — зрада

Читать на русском
Автор
26003
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на лютий
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на лютий. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Для деяких буде на краще розійтися

Лютий у 2024 році багатьом принесе випробування на любовному фронті, проте деякі навпаки зможуть зрушити з мертвої точки або зустріти партнера.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на лютий 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернута Десятка кубків

У цьому положенні карта попереджає про конфлікти, спустошення від безрадісного сімейного життя. У своєму крайньому прояві карта віщує розлучення, крах надій на побудову сім’ї та укладення шлюбу.

Телець — Сімка жезлів

Ця карта пророкує перешкоди у справах любовних. У одиноких Тельців можуть виникнути інші турботи, через що не буде часу налагоджувати особисте життя, тоді як у Тельців у стосунках може виникнути потреба відстоювати кордони, зокрема, від родичів.

Близнюки — Трійка пентаклів

Все у Ваших руках і буде так, як Ви захочете. У лютому Ви можете зробити крок до зав’язування зв’язку (якщо Ви самотні), або до з’ясування стосунків та їхнього переходу на глибшу стадію.

Рак — Королева пентаклів

Ця королева обіцяє Ракам у лютому почуття захищеності, сердечність та вірність. Навіть якщо ще нещодавно у відносинах було щось не так, то тепер багато що зміниться на краще.

Лев — Паж пентаклів

Ви у лютому можете отримати корисний досвід та перейти на новий етап у відносинах. Наприклад, від любові до стабільності, від дружби до любові. Навіть якщо будуть проблемні ситуації, вони швидко вирішаться.

Діва — перевернуте Колесо удачі

Вас у лютому може чекати застій, нудьга та рутина у стосунках, але закінчити їх буде неможливо. Також перевернута Фортуна може говорити про поганий настрій, сум, що щось пішло не так, і неможливість повернути кохану людину.

Терези — Маг

Ця карта каже, що у лютому Ваші стосунки активно розвиватимуться, настане час для дій. У самотніх Терезів з’являться сили та бажання ходити на заходи та шукати собі пару.

Скорпіон — перевернута Помірність

У цьому положенні карта обіцяє сварки та конфлікти тим, хто не зміг стримати запальність та піти на поступки. Може дійти до підлих вчинків щодо партнера та навіть розриву.

Стрілець — перевернутий Суд

Ця карта каже, що у Вас у лютому можуть бути фундаментальні розбіжності з партнером, які не вдасться вирішити, через що буде сенс навіть закінчити стосунки. Якщо Ви самотні, найближчим часом можуть з’явитися колишні партнери, проте спроби відновити стосунки будуть марнуванням часу.

Козоріг — перевернуте Сонце

Вас у лютому можуть чекати дрібні негаразди та конфлікти, можливо, вони будуть пов’язані з етапом "притирання", а можливо, стануть проблемою шкідливі звички, надмірна пристрасність і погані припущення.

Водолій — перевернута Двійка мечів

Вам може здаватися, що все добре, але це затишшя таїть у собі небезпеку. Незабаром може статися скандал, який може бути пов’язаний зі зрадою партнера або його негативними вчинками. Ви можете раптово виявити, що ваш партнер живе подвійним життям.

Риби — перевернутий Лицар жезлів

У цьому положенні карта може попереджати про згасання стосунків і що без них Ви зможете зустріти справжнє кохання. Крім того, карта також може описувати легковажну людину, яка часто змінює партнерів і думає тільки про себе, через що відчуває порожнечу.