Приготуєте з продуктів, що є у кожному домі: яєчні оладки з куркою та грибами
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Проста та легка у приготуванні страва для сніданку
На сніданок можна приготувати безліч різноманітних страв: зварити вівсяну або гарбузову кашу, посмажити пухкий омлет або зробити гарячі бутерброди. Пропонуємо іще один варіант легкого сніданку, за умови, що деякі продукти ви приготуєте напередодні увечері.
Оладки з сиром, куркою та грибами готуються просто і виходять дуже смачними. А рецептом з нами поділилися на порталі "cookpad".
Як приготувати оладки з куркою, грибами та сиром
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 200 г куряче філе;
- 60 г відварених грибів;
- 50 г сиру сулугуні;
- 1 цибулина;
- 4 ст. л. олії;
- сіль, перець, спеції — за смаком;
- зелень — за смаком;
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварити до готовності, нарізати на шматочки.
- Гриби відварити, нарізати.
- Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на добре розігрітій з олією сковороді до золотистості.
- До цибулі додати м'ясо та гриби, посолити, поперчити, смажити до зарум'янювання.
- Усі інгредієнти подрібнити блендером до однорідної консистенції, залишити охолонути.
- Додати яйця і натертий сир, ще раз подрібнити до однорідної консистенції.
- Додати ще 2 ст.ложки олії та зелень, перемішати.
- Фарш викласти ложкою на розігріту сковороду, обсмажити, допоки оладки не підрум'яняться.
- Обережно перевернути та обсмажити з іншого боку.
А якщо ви любите смачно та ситно поснідати, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.