Найкращий подарунок до Дня святого Валентина — м’ясо по-королівськи для романтичної вечері

Читати російською
Автор

Кохана людина проситиме цю вечерю щодня

Не за горами День святого Валентина. Кожен кулінар уже шукає незвичайні рецепти, щоб порадувати половинку цього дня.

Разом з "УНІАН" пропонуємо освідчитися в коханні разом із м’ясом по-королівськи. Така вишукана смачна вечеря сподобається коханій людині.

Як приготувати м’ясо по-королівськи

Інгредієнти:

  • свинина — 400 г;
  • печериці — 200 г;
  • картопля — 400 г;
  • цибуля ріпчаста — 150 г;
  • помідор — 200 г;
  • олія соняшникова — до свого смаку;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • сир твердий — 200 г;
  • майонез — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо миємо, нарізаємо порційними шматочками. Кожен відбиваємо, солимо, перчимо і залишаємо на 20-25 хвилин.
  2. Чистимо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями. Також нарізаємо і помідори. Картоплю чистимо і нарізаємо тонкими кільцями.
  3. Печериці миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і нарізаємо пластинами.
  4. На дно глибокої форми для запікання наливаємо трохи рослинної олії, викладаємо шматочки м’яса, майонез, цибулю. Трохи солимо і перчимо.
  5. Наступним шаром викладаємо картоплю, далі – гриби, після – помідори. Кожен шар солимо і перчимо до смаку, змащуємо майонезом.
  6. Посипаємо все твердим натертим сиром і відправляємо на годину в розігріту до 180°С.

Подаємо свинину по-королівськи з улюбленим салатом. Друга половинка точно оцінить.