Всі глядацькі симпатії їхні: хто увійшов у трійку фаворитів Нацвідбору на "Євробачення" за переглядами YouTube (відео)

Читати російською
Автор

Ці виступи набрали рекордні кількості переглядів на

Нацвідбір на "Євробачення 2024" привернув на себе увагу великої аудиторії. Саме тому в роботі застосунку "Дія" стався збій. Голосування продовжили до вечора 4 лютого.Однак кандидати Нацвідбору стрімко набирають перегляди виступів на YouTube.

Станом на 14:24 неділі 4 лютого за кількістю переглядів лідирують три учасники. Вони б’ють всі рекорди на YouTube.

1 місце посіли Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria

Відео з трансляції Нацвідбору зібрало 303 601 перегляд. Ця пісня вже декілька тижнів віруситься в TikTok. Також у всіх громадських місцях вона грає на повторі.

2 місце зайняв MÉLOVIN — "DREAMER"

Відео з піснею набрало 135 203 переглядів. Цьогоріч Melovin "запалив" сцену та викликав багато обговорень в мережі. Його пісня, за словами співака, прийшла йому, коли той відвідав Личаківське кладовище у Львові, а саме, могилу Володимира Івасюка.

3 місце посів YAKTAK — "Lalala"

Відео набрало 100 477 переглядів на YouTube. Цей молодий виконавець цього року набрав популярності завдяки чуттєвим пісням про кохання та гарному голосу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що одна з учасниць Нацвідбору на "Євробачення 2024" зняла свою кандидатуру з голосування. Співачка Skylerr аргументувала це тим, що через перебої застосунку Дія, голосування було непрозорим.