Всі глядацькі симпатії їхні: хто увійшов у трійку фаворитів Нацвідбору на "Євробачення" за переглядами YouTube (відео)

Читать на русском
Автор
9011
Трійка лідерів
Трійка лідерів. Фото instagram.com/alyona.alyona.official

Ці виступи набрали рекордні кількості переглядів на

Нацвідбір на "Євробачення 2024" привернув на себе увагу великої аудиторії. Саме тому в роботі застосунку "Дія" стався збій. Голосування продовжили до вечора 4 лютого.Однак кандидати Нацвідбору стрімко набирають перегляди виступів на YouTube.

Станом на 14:24 неділі 4 лютого за кількістю переглядів лідирують три учасники. Вони б’ють всі рекорди на YouTube.

1 місце посіли Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria

Відео з трансляції Нацвідбору зібрало 303 601 перегляд. Ця пісня вже декілька тижнів віруситься в TikTok. Також у всіх громадських місцях вона грає на повторі.

2 місце зайняв MÉLOVIN — "DREAMER"

Відео з піснею набрало 135 203 переглядів. Цьогоріч Melovin "запалив" сцену та викликав багато обговорень в мережі. Його пісня, за словами співака, прийшла йому, коли той відвідав Личаківське кладовище у Львові, а саме, могилу Володимира Івасюка.

3 місце посів YAKTAK — "Lalala"

Відео набрало 100 477 переглядів на YouTube. Цей молодий виконавець цього року набрав популярності завдяки чуттєвим пісням про кохання та гарному голосу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що одна з учасниць Нацвідбору на "Євробачення 2024" зняла свою кандидатуру з голосування. Співачка Skylerr аргументувала це тим, що через перебої застосунку Дія, голосування було непрозорим.