Голосування переноситься: ведучі Нацвідбору на "Євробачення 2024" приголомшили українців через збій у "Дії"

Читать на русском
Автор
18823
Ведучі спілкувалися з учасниками у прямому ефірі
Ведучі спілкувалися з учасниками у прямому ефірі. Фото Скриншот из YouTube

Стало відомо, що буде із голосуванням за переможця Нацвідбору

У суботу, 3 лютого, відбулася трансляція Національного відбору на Євробачення 2024 року. Виступи запрошених артистів, номери 11 учасників та коментарі членів журі транслювали у записі. Потім ведучі, учасники та члени журі мали вийти у прямий ефір та оголосити результати голосування журі та глядачів. Проте ситуація раптово змінилася через збій у додатку "Дія", де голосували українці.

Не дочекавшись поки "Дія" знову запрацює, ведучі Нацвідбору оголосили, що голосування буде продовжено майже на добу, а результати будуть оголошені в неділю, близько 19 години вечора.

"Завтра, 4 лютого, о 19:05 оголосимо результати журі та глядачів", — йдеться у повідомленні в офіційному телеграм-каналі "Нацвідбору".

Зазначимо, що 3 лютого відбулася трансляція Нацвідбору, який завжди відбувався у прямому ефірі, проте цього року за день до фіналу зробили запис. Ведучі, учасники та члени журі вийшли у прямий ефір із бомбосховища вже для оголошення результатів, проте голосування не відбулося через збій у додатку "Дія". Спочатку всі сподівалися, що програма запрацює, проте через велику кількість охочих проголосувати вона не запрацювала.

Ведучі Нацвідбору

В результаті було ухвалено рішення продовжити період голосування майже на добу, щоб усі встигли віддати свій голос. Таким чином, ведучі оголосили, що результати буде оголошено в неділю, 4 лютого, о 19.05.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тіна Кароль у джинсах і без макіяжу виступила на Нацвідборі. У мережі жартують, що як її застали вдома, так і вийшла на сцену.