Співачка Skylerr зняла свою кандидатуру з Нацвідбору на "Євробачення 2024": що відповіли організатори

Читать на русском
Автор
17163
Співачка приголомшила новиною
Співачка приголомшила новиною. Фото instagram.com/skylerr_official

Співачка розповіла, чому їй довелося прийняти таке рішення

Вчора, 3 лютого, відбувся Нацвідбір на "Євробачення 2024". Відомо, що виступи учасників, коментарі журі та номери запрошених зірок транслювали в записі. В прямому ефірі ведучі мали оголосити переможця Нацвідбору, але через збій застосунку Дія, голосування продовжили, а оголошення результатів перенесли на 4 лютого, 19:05. Сьогодні також стало відомо, що одна з учасниць Нацвідбору зняла свою кандидатуру.

Співачка Skylerr повідомила, що відмовляється брати участь у голосуванні в Нацвідборі на "Євробачення 2024." Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Аргументувала співачка це тим, що "голоси могли зарахуватись некоректно" і вона не вірить у прозоре голосування. Також Skylerr повідомила, що їй не цікаво брати участь у "піар-перегонах":

"Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про СВОЇХ людей, про вас, про усіх нас. Все, що відбувається зараз — це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. "ДІЯ" працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно".

Попри це співачка подякувала всім, хто якимось чином був долучений до організації її номеру та цілого шоу. Разом із цим вона висловила вдячність ЗСУ за те, що ми маємо змогу проводити подібні конкурси.

Як відреагували організатори

Згідно з правилами Нацвідбору, зняття кандидатури неможливе, адже на це немає підстав. Якщо співачка переможе Нацвідбір, відмовитись від укладання договору із Суспільним Мовленням на участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Андрій Данилко повеселив цікавим образом на Нацвідборі. Шоумен також зробив неочікуване зізнання.