Весняне тепло прийшло в Україну на початку лютого: де буде до +15°C на початку тижня

Читать на русском
Автор
1614
Морози поки що відступили
Морози поки що відступили. Фото https://vsim.ua/

Нарешті можна перепочити від холодів

Нічні заморозки та плюсова температура вдень такі тенденції диктує зима з 5 по 7 лютого 2024 року. Істотне потепління в Україні спостерігатиметься з неділі.

У понеділок, 5 лютого, найтепліше буде на півдні країни. Там повітря прогріється до +11°C, розповіла ексклюзивно для "Телеграфа" синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

Прогноз погоди на 5-7 лютого

У більшості областей температура вдень становитиме від +1 до +7°C. Робочий тиждень розпочнеться з опадів у вигляді дощу. Подекуди випаде слабкий мокрий сніг.

Вночі 6 лютого температура буде від -3 до +3°C. На сході та заході України випаде невеликий мокрий сніг, можливий дощ. Вдень потеплішає до +6°C, подекуди очікується до +14°C.

У ніч проти середи стовпчики термометра покажуть у межах +2…6°C. Вдень потеплішає до +10°C. Максимальна температура очікується у південних областях, де повітря прогріється до +15 тепла. У багатьох областях випаде дощ.

Синоптик зазначив, що погода й надалі буде досить весняною. Тенденція до потепління збережеться.

Раніше "Телеграф" писав, який прогноз на лютий 2024 дав народний синоптик. Погода порадує українців, які втомилися від морозів.