Морози вже покинули Київ: якої погоди чекати в столиці на вихідних

Читать на русском
Автор
1605
Людина зі собакою
Людина зі собакою. Фото ТиКиїв

Зима вже потроху відступає

У столиці України наразі панує хмарність та іноді йдуть дощі. Найближчими днями хоч температура повітря складатиме +6 градусів, однак сильний вітер теж внесе свої корективи.

Протягом трьох днів показники термометрів будуть тільки зростати. Про це кажуть синоптики у Meteofor.

П'ятниця, 2 лютого, принесе у місто переважно похмуру погоду, але без опадів. Вдень сонце намагатиметься визирати з-за хмар і прогрівати землю. У другій половині доби вітер прогріється до +3 градусів тепла, а вночі охолонув до +1 °C. Максимальні пориви вітру дутимуть зранку і до вечора — сильні 11 м/с.

Перший день вихідних, 3 лютого, передбачається максимально дощовим з-поміж трьох діб. Опади у вигляді дощу та снігу мають початись вранці та завершитись пізнього вечора. Вдень показники термометрів сягатимуть 5 теплих градусів, а вночі показуватимуть 0 °C. У суботу найсильніші пориви вітру передбачаються з ночі й до пізнього вечора — свіжі-сильні 8-11 м/с.

Наступний день, 4 лютого, приготував для киян також похмуру та іноді дощову погоду. Дрібні опади будуть переважно у другій половині неділі. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +6 °C. Вночі прогнозується 5 градусів тепла. Найбільші пориви вітру прогнозуються весь вихідний — сильні 10-11 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, де українцям найближчими днями готуватись до +13 градусів.