Ці помідори дозріють першими: 5 ранніх сортів для вашого городу (фото)

Читать на русском
Автор
80259
Виберіть між "Де Барбо" та "Рожева Ляна"
Виберіть між "Де Барбо" та "Рожева Ляна". Фото Freepik

Вони ідеально підходять для свіжих салатів та зимових закруток

Якщо ви вже розмірковуєте про те, які сорти помідорів (або найкращі сорти огірків) вибрати для посадки в новому сезоні 2024 року, у нас для вас чудові новини! Пропонуємо ознайомитися з п’ятьма сортами томатів, що відрізняються високою врожайністю, універсальністю, раннім дозріванням та чудовим смаком.

Ці сорти перевірені досвідченими агрономами, пише cpykami. Кожен із них порадує вас своїми корисними якостями.

Сорт "Санька"

помідор санька

З одного куща можна зібрати приблизно 3 кілограми плодів. Ця рослина невисока, не потребує підв’язки та видалення пасинків. Загалом кожен стиглий помідор важить близько 100 грамів. Вони мають приємний смак з легкою кислинкою, підходять як для консервування, так і для приготування салатів та соку.

Сорт "Ляна"

Відомий своїм щільним листям, що захищає плоди помідорів. Дозріває лише за 85-100 днів після появи сходів. Рослини мають стійкість до захворювань і дають урожай у розмірі 2-3 кг з кожного куща.

помідор ляна

Сорт "Рожева Ляна"

Це такий самий сорт, що й вище, лише пофарбований у рожевий колір. Його смакові характеристики помітно перевершують два попередні сорти. Рожеві помідори ідеально підходять для салатів, тоді як червоні краще використовувати для консервування.

томат Рожева Ляна

Сорт "Де Барао"

Це невеликий помідор (приблизно 30 г). Дуже смачний сорт, який дозріває одним із перших на відкритому ґрунті. Досягає висоти 1,5-2 метри. Його можна вирощувати як на городі (з підв’язкою), так і в теплиці.

помідор Де Барао

Сорт "Білий налив"

Має класичний смак, швидко набирає об’єм і досягає зрілості. Плоди зберігають свою форму, не тріскаються, а смачні та солодкі з невеликою кислинкою. Врожайність на висоті.

помідор Білий налив

Раніше ми писали, як посіяти насіння помідорів у сніг. Також "Телеграф" розповідав, коли можна і як сіяти насіння баклажана на розсаду.