Названо найкращі сорти огірків для посадки у 2024 році

Читать на русском
Автор
61769
Огірки — улюблений овоч у будь-якого дачника
Огірки — улюблений овоч у будь-якого дачника. Фото Pixabay

Вони міцні, рано плодоносять і добре зберігаються до наступної зими

Наскільки широко поширені та доступні не були б теплиці і парники, смак і аромат овочів, вирощених на відкритому повітрі, ніколи не можуть бути порівняні з тими, що у тепличних плодів. І це особливо стосується огірків, які можна посіяти й на розсаду.

Посадка цього виду овочів здійснюється, коли проходить загроза нічних заморозків, що зазвичай відбувається наприкінці квітня чи травні. Але як визначити найкращий та врожайний сорт?

На сьогодні існує багато різних видів огірків на ринку, проте лише кілька з них виділяються не лише своєю смаковою якістю, а й стійкістю рослин до різних факторів, пише radiotrek.

Делікатесний сорт огірків

Цей сорт виділяється як високої стійкістю розсади, так й раннім початком плодоношення. Усього через кілька тижнів після посадки розсади можна насолоджуватися соковитими огірками.

Сорт Балконний F1

Якщо у вас невеликий город чи тераса, цей сорт огірків є відмінним вибором. Компактні рослини забезпечують чудовий урожай на обмеженій площі, надаючи свіжі плоди протягом усього літа.

Сорт "Королівські пальчики"

Якщо ваша мета зберегти літню свіжість на зиму, зверніть увагу на цей сорт. Ці огірки мають товсту шкірку та щільну м’якоть, хрусткі, ідеально підходять для різноманітних консервацій.

Раніше ми писали, коли можна і як сіяти насіння баклажана на розсаду. Насамперед слід вибрати відповідні дні.