Такі млинці виходять завжди: супертонкі, на молоці та воді

Читати російською
Автор

Млинці виходять тонкими і не розлазяться

Чи не кожна господиня має свій улюблений рецепт млинців, за яким готує роками. Хтось готує їх на окропі, а дехто надає перевагу солоному варіанту цієї страви та додає до неї цибулю.

Ми ж сьогодні хочемо поділитися рецептом солодких млинців на молоці та воді. Вони виходять тонкими, еластичними і не рвуться, інформують на порталі "Бабусині рецепти".

Як приготувати млинці

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 170 г;
  • вода – 250 мл;
  • молоко – 250 мл;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • олія – 10 мл.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром та сіллю.
  2. В іншій мисці змішати борошно з водою, поступово додаючи до борошна воду та розмішуючи.
  3. У тісто додати яєчну суміш та олію, ретельно змішати.
  4. Влити в тісто молоко, перемішати.
  5. Порційно виливати тісто на злегка змащену олією сковороду, обсмажити до легкої скоринки з обох боків.
  6. Подавати зі сметаною, згущеним молоком та джемом.

Раніше ми писали, на що звернути увагу, щоб млинці вийшли ідеальними. Прості поради врятують вашу страву.