Такі млинці виходять завжди: супертонкі, на молоці та воді
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Млинці виходять тонкими і не розлазяться
Чи не кожна господиня має свій улюблений рецепт млинців, за яким готує роками. Хтось готує їх на окропі, а дехто надає перевагу солоному варіанту цієї страви та додає до неї цибулю.
Ми ж сьогодні хочемо поділитися рецептом солодких млинців на молоці та воді. Вони виходять тонкими, еластичними і не рвуться, інформують на порталі "Бабусині рецепти".
Як приготувати млинці
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт.;
- борошно – 170 г;
- вода – 250 мл;
- молоко – 250 мл;
- сіль – 0,5 ч. л.;
- цукор – 1 ст. л.;
- олія – 10 мл.
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром та сіллю.
- В іншій мисці змішати борошно з водою, поступово додаючи до борошна воду та розмішуючи.
- У тісто додати яєчну суміш та олію, ретельно змішати.
- Влити в тісто молоко, перемішати.
- Порційно виливати тісто на злегка змащену олією сковороду, обсмажити до легкої скоринки з обох боків.
- Подавати зі сметаною, згущеним молоком та джемом.
Раніше ми писали, на що звернути увагу, щоб млинці вийшли ідеальними. Прості поради врятують вашу страву.