Вас здивує це поєднання: просто натріть буряк та змішайте його з пекінкою
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Така страва підійде до будь-якого гарніру
Пекінська капуста є інгредієнтом багатьох салатів. Найбільш популярні — салат з пекінської капустою і куркою або ж з шинкою і корейською морквою.
Однак сьогодні ми хочемо познайомити вас з однією незвичайною стравою, коли пекінська капуста поєднується з буряком. Варто лише раз спробувати й ви назавжди полюбите цей салат, запевняють на порталі "ukr3story".
Як приготувати салат з буряком та пекінською капустою
Інгредієнти:
- буряк — 2 шт.;
- сіль — щіпка;
- пекінська капуста — 150 г;
- мед — 1 ч. л.;
- зелена цибуля — пучок;
- французька гірчиця в зернах — 1 ч. л.;
- петрушка — пучок;
- олія — 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Буряки відварити до м’якого стану, натерти на великій тертці.
- Пекінську капусту нашаткувати.
- Петрушку та зелену цибулю дрібно нарізати.
- Змішати разом усі інгредієнти.
- В окремій посудині змішати олію з лимонним соком, французькою гірчицею, медом і сіллю.
- Заправкою полити салат, ще раз перемішати.
А якщо ви любите буряк, рекомендуємо приготувати смачний салат із цим овочем та грибами. Ця страва незвичайна на смак і виглядає святково.