Налаштовуємося на вихідні: топ - 5 комедій для вечора п’ятниці

Читать на русском
Автор
Епізод з фільму "Води слонам"
Епізод з фільму "Води слонам". Фото Телеграф

Ми підкажемо вам 5 чудових комедій для вечора п'ятниці.

П'ятниця — це чудовий день для того, щоб розслабитися і відпочити після робочого тижня. А що може краще підняти настрій, ніж весела комедія? У цій статті ми пропонуємо вам п'ять фільмів, які не тільки розсмішать вас, але й надихнуть на нові звершення.

"Води слонам" (2011)

Цей фільм розповідає про Якова, молодого студента ветеринарної медицини, який переживає втрату своїх батьків. Відчуваючи розчарування у світі, він залишає все позаду і приєднується до славетної циркової трупи, де живе своїм життям, постійно подорожуючи з місця на місце. В цирку він доглядає за тваринами й поступово закохується в чарівну Марлену. Але виявляється, що вона заміжня, а її чоловік – небезпечна особа, з ким краще не мати справи.

Ця історія про любов, дружбу та перемогу над труднощами. Вона підніме ваш настрій і надихне вас на нові звершенння.

Трейлер "Води слонам" (2011)

"Кохання, sex і турбулентність" (2013)

Антуан, успішний адвокат, завжди був об'єктом жіночої уваги. Коли він вирушає у важливу подорож з Нью-Йорка до Парижу, випадковість призводить до того, що він опиняється в літаку поруч зі своєю колишньою подругою, Джулі. Протягом семи довгих годин польоту, вони змушені згадати минулі образи й інші неприємності, які стали причиною їхнього розриву. Чи зможуть вони виправити свою помилку та знову знайти шлях до щастя?

Ця комедія про любов, втрату та нові шанси. Вона зворушить вас і дасть надію на те, що все ще можна змінити.

Трейлер "Кохання, sex і турбулентність" (2013)

"Сьогодні спиш зі мною" (2023)

Журналістка Вікторія застрягла в безпристрасному шлюбі. Вона щаслива в кар'єрі, але в особистому житті відчуває себе самотньою. Одного разу в її житті знову з'являється її колишній бойфренд, який кинув її багато років тому. Вікторія має зробити вибір: йти з чоловіком, який її не любить, або почати все спочатку з колишнім.

Ця емоційна комедія про любов, розчарування та нові можливості. Вона змушує замислитися про те, що таке справжнє щастя.

Трейлер "Сьогодні спиш зі мною" (2023)

"Далечінь" (2023)

Перевантажена роботою та недооцінена жінка тікає до котеджу покійної матері й виявляє, що попередній власник досі живе на тій самій земельній ділянці. Ці двоє людей з різних світів починають будувати стосунки, які змінюють їхні життя.

Ця комедія про дружбу, любов і пошуки себе. Вона підніме ваш настрій і надихне вас на те, щоб жити повноцінним життям.

Трейлер "Далечінь" (2023)

"Любов у квадраті" (2021)

Ця романтична комедія розповідає про життя відомої вчительки, її кохання та стосунки зі скандальним журналістом. Ця комедія про любов, кохання і нові можливості. Вона зворушить вас і дасть надію на те, що все ще можна знайти справжнє щастя.

Трейлер "Любов у квадраті" (2021)

Раніше "Телеграф" розповідав, про топ-5 кращих фільмів за рейтингом IMDb. Окрім цього, вас може зацікавити 3 фільми, які покажуть вам, що немає нічого неможливого.