Вижити на схилі: 4 фільми про лижний спорт, які прокачають організм адреналіном

Читать на русском
Автор
1482
Відмінний спосіб відчути дух зими та насолодитися екстремальними пригодами (фото створене з допомогою ШІ)
Відмінний спосіб відчути дух зими та насолодитися екстремальними пригодами (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Кожен з цих фільмів — історія про стійкість, мужність та пристрасть до зимового спорту

Лижі, сніг та екстремальні випробування долі – ось що об'єднує чотири захоплюючі фільми. Від крижаних пейзажів Норвегії до напружених подій у французьких Альпах, ці кінотвори занурюють глядачів у світ лижного спорту з його небезпеками та випробуваннями. Кожен фільм вражає своєю атмосферою та розповідає про здатність людини встояти перед викликами природи та власними страхами, заряджаючи адреналіном.

У цьому огляді ми пропонуємо вашій увазі чотири фільми, які преставлені сайтом kino.24tv.

Північ (2009)

IMDb: 6.7

Дія фільму відбувається в Норвегії, де головний герой, колишній спортсмен-лижник, занурений у самотність і алкоголь. Одного дня він дізнається, що його колишня дівчина народила сина на півночі. Йому необхідно побачити малюка, і він вирушає в подорож з алкоголем та пігулками.

Північ (2009)

Форс-мажор (2014)

IMDb: 7.2

Молода сімейна пара зі Швеції, Томас і Еббі, вирушає відпочивати у французькі Альпи разом зі своїми двома дітьми. У них є чудовий готель, природа гір і багато розваг. Але незвичайна подія на гірськолижному курорті на другий день свого відпочинку поставила під загрозу їхній шлюб. Під час обіду в ресторані на відкритій терасі вони стали свідками сходження контрольованої лавини, але ситуація швидко вийшла з-під контролю, і сніжна лавина кинулася в бік готелю. У паніці всі почали втечу, і Томас, залишивши дружину та дітей, втік. На щастя, ніхто не постраждав, але цей вчинок викликав сумніви в Еббі щодо свого чоловіка.

Форс-мажор (2014)

Замерзлі (2010)

IMDb: 6.2

Фільм "Замерзлі" розповідає про трьох друзів, які застрягли на підйомнику в горах після закриття курорту. По мірі того як години минають, вони розуміють, що немає шансів на допомогу. Ситуація стає все більше напруженою, коли вони шукають виходу, але невдача на кожному кроці. Ночі в горах холодні, і страх росте, коли вони почувають вовче виття. Що станеться далі, ніхто не міг передбачити.

Замерзлі (2010)

На глибині 6 футів (2017)

IMDb: 5.7

Професійний спорт — великий стрес для організму. Ерік Лемарк був успішним хокеїстом і виграв кілька турнірів разом зі своєю командою. Однак фізичні травми та стрес призвели до проблем. Ерік почав вживати наркотичні речовини, що призвели до негативних наслідків. Після ДТП його мати Сьюзан взяла його на поруки перед судом. Ерік вирішив провести останній вільний тиждень в маленькому будиночку біля туристичної бази. Він захопився сноубордом і вирушив на гори Маммос. В один день завірюха виявилася небезпечною, і Ерік втратив орієнтацію. Тепер йому потрібно подати сигнал рятувальникам.

На глибині 6 футів (2017)

"Телеграф" раніше опублікував топ-5 моторошних фільмів жахів, які викликають мурашки по спині. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка кіно про людей, які не боялися йти на ризик.